СВЕТСКИ

Ники Илиев влуди фенките с тяло на гръцки бог (СНИМКА)

Режисьорът Ники Илиев винаги е бил мъж, който се поддържа и полага усилия да изглежда добре. Явно обаче напоследък той е приел наистина присърце това, както виждаме от последните му публикации в социалните мрежи.

На една от снимките виждаме, че в настоящия момент Ники може да се похвали със страхотна коремна преса. На въпросната фотография режисьорът отмаря на стол, като ризата му е изцяло разкопчана. Това е достатъчно за фенките му, за да се насладят на плочките, които той е изваял с редовни тренировки във фитнес залата.

Напоследък близките на Ники Илиев коментираха снимка, която го показваше загубил твърде много килограми и не дотам добре изглеждащ. Оказа се, че той е направил тази саможертва заради нов проект, в който взима участие. Явно сега ситуацията е нормализирана, защото Ники изглежда по-добре отвсякога. Трябва да напомним, че Ники Илиев вече не е първа младост – той е на 39 години, но доказва, че възрастта не определя това дали ще си в оптимална форма или не. Нужно е най-вече желание и воля, за да постигнеш фитнес целите си. И малко повечко дисциплина.

„Ето това е силен и трениран мъж, а не анаболните мъжлета във фитнеси, чиито мускули са изкуствено надути и не могат да вдигнат една туба с вода“, пише една от дамите, които коментира снимката на режисьора в мрежата.

Ники Илиев
Ники Илиев показа, че е в страхотна физическа форма

В момента Ники се е отдал на активна работа, защото се е фокусирал върху снимките на продължението на филма „Завръщане“ – един от най-успешните му проекти. Той се е позиционирал в близост до Пловдив, който вече се е превърнал в един от любимите му градове. Запознати твърдят, че той вече обмислял дали да не се премести за постоянно в Града под тепетата. Компания в Пловдив му прави любимото му куче, с което режисьорът не се разделя за нищо на света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *