СЕМЕЙСТВО

Нестандартни идеи за летен детски рожден ден

Всеки рожден ден е празник не само за самото дете, но и за неговите родители. Всеки възрастен се старае да направи специалния ден на детето си незабравим – да му подари най-вече емоция и прекрасни спомени.

От друга страна, лятото е сезон, които предразполага към повече свобода и активност. Можете да пътувате, да бъдете на чист въздух и да се забавлявате много по-активно, отколкото през зимата.

За да съчетаете всичко това, в настоящата статия ви предлагаме няколко по-нестандартни идеи, в случай че вашето съкровище е родено пре лятото.

Басейн или море

Това не е най-нестандартното решение,но определено би се превърнало във фаворит на децата. Ако във вашия град има аквапaрк, които е съчетан с ресторант и предлага такъв тип услуги, може да се възползвате. Там обикновено има пързалки и други съоръжения, така че забавлението е гарантирано, без да са необходими много допълнителни усилия. Ако пък живеете на брега на морето, то вие сте истински късметлии, че можете да пренесете празника там.

Пикник

Пикник сред природата също е една чудесна идея. Необходими са ви одеяла, нещо за хапване и подходящи за открито игри като федербал, фризби, а защо не и настолни игри. Може да вземете топки, въжета, боички и да се присъедините към игрите на децата.

Вила

Ако имате вила някъде извън града, би било чудесно, но дори и да нямате, много хора дават къщи под наем. Защо не организирате парти, но направено в автентична обстановка така, както са живели бабите и дядовците ни – без обхват, без интернет, но в контакт с природата и хората, които са там. Разбира се, може и изобщо да не се лишавате от новите технологии и с тях да направите празника на детето още по-хубав.

Атракциони

Накрая, но не на последно мястo, има различни атракционни – ексклузивна възможност само за лятото. Те могат да бъдат скално катерене, пейнтбол на открито и др. Там работят специално обучени професионалисти, които ще се погрижат да забавляват децата, а защо не и да ги научат на нещо ново за заобикалящата ги природа или дори за тях самите.

Автор: Цветелина Котева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *