СВЕТСКИ

Звезда от „Откраднат живот“ съобщи прекрасна новина

Младата звезда от хитовия сериал „Откраднат живот“ Наум Шопов е на седмото небе от щастие. Талантливият актьор, който учи медицина, се сгоди за своята приятелка Теа. Екранният д-р Борис Тасев сам съобщи радостната новина, използвайки за това социалната мрежа Инстаграм.

На снимка в Инстаграм се вижда как той пада на колене пред своята половинка и ѝ поднася годежен пръстен. „Тя каза ДА“, пише радостният Наум в социалната мрежа.

Наум и Теа са заедно от вече повече от пет години. Те се познават още от своя период в училище. Любовта им обаче пламва впоследствие, но е силна и изгаряща.

Прочетете още: Коя е сестра Кая Райкова от „Откраднат живот“?

Наум Шопов
Наум Шопов предлага брак на половинката си Теа

Наум Шопов е син на известния актьор Христо Шопов и внук на легендарния Наум Шопов, на когото е кръстен. Амбициите на младия мъж е да бъде лекар, поради което и усилено учи медицина. Това обаче не му попречи да се пробва и като актьор, продължавайки семейната традиция.

Наум Шопов
Наум Шопов и Теа

Можем да кажем, че Наум се справя повече от добре като д-р Борис Тасев в хитовия сериал на Нова телевизия „Откраднат живот“. Неговата красота му носи славата на секссимвол, но истината е, че той е верен и лоялен на неговата Теа. А съвсем скоро двамата млади хора ще бъдат и семейство. Пожелаваме им много щастие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *