СВЕТСКИ

Коя е сестра Кая Райкова от „Откраднат живот“?

Ако сте фенове на сериала „Откраднат живот“ в ефира на Нова телевизия, то вече знаете, че сестра Кая Райкова е едно то новите лица там. Кая е момиче с много проблеми, но и с естествена красота, която успява да плени персонажите на Юлиян Вергов и Владо Карамазов. Но коя е тя?

Истинското име на талантливата актриса е Неда Спасова. В реалния живот тя успява да се сприятели с Юлиян и Владо, твърдейки, че за нея е истинско удоволствие да работи с тях.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

„В началото много се притеснявах от партньорството си с Карамазов и Вергов, както и с Владо Пенев – не знаех как ще ме приемат, защото са актьори, доказали таланта си. За щастие, те се оказаха напълно нормални хора и много ми помогнаха да се отпусна. Сега си давам сметка защо са толкова известни и защо хората наистина ги харесват“, признава тя, цитирана от „Уикенд“.

Неда Спасова
Неда Спасова

Тя твърди, че въпреки своята нарастваща популярност, Неда все още не е разпознаваемо лице по улиците. Случва се да я познаят, но тя все още е далеч от голямата слава. Споделя, че на екран тя е с много грим, но по принцип залага преди всичко на естествения си вид. Най-често облича дънки, като за нея не е притеснение да излезе от вкъщи дори по анцунг. Признава, че е много различна от Кая Райкова – нейната героиня в „Откраднат живот“.

От малка спортува, на което се дължи и добрата ѝ фигура. Преди е тренирала волейбол, плуване и лека атлетика. Сега редовно залага на фитнес и пол денс.„Става въпрос за танци на пилон, но не се притеснявайте – нямат нищо общо със стриптийза. Много помагат за укрепване на мускулатурата“, смее се Спасова.

Имало е период обаче, когато Неда се е отпуснала и дори е качила няколко килограма отгоре. Преди да бъде одобрена за участие във филма „Дамасцена“ с Веселин Плачков, тя е била наедряла значително. Спешно е трябвало да отслабне, за да изиграе ролята си. „Явих се на кастинг и чак след 8 месеца ми се обадиха, че съм одобрена. През това време бях напълняла ужасно, да не говорим, че си подстригах косата късо и я боядисах в черно. Наложи се незабавно да мина на хранителен режим, а прическата оправихме с екстеншъни. След цял месец усилени тренировки върнах вида и излъчването си от последния кастинг“, споделя Неда.

Неда Спасова
Неда Спасова

Образът на Кая Райкова дотолкова е влязъл под кожата на Неда, че тя понякога трудно излиза от него в реалния живот. Разкрива, че понякога използва думите и жестовете на Кая в общуването си с околните. „Аз живея с нея вече 3-4 месеца. Наскоро се скарах с близък човек точно както Кая се кара – доста грубо, леко нахакано и агресивно. Разбира се, след около 5-6 секунди осъзнах, че Неда не се кара така с хората и се извиних. Всъщност аз рядко влизам в конфликти“, споделя актрисата.

За финал Неда споделя, че в момента не е влюбена и няма сериозен приятел. Добра новина за вас, мъже!

2 thoughts on “Коя е сестра Кая Райкова от „Откраднат живот“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *