СВЕТСКИ

Наталия Симеонова навърши 51 подмладена и отслабнала (СНИМКА)

Наталия Симеонова навърши 51 години. Водещата на някогашното предаване „Море от любов“ изглежда напълно различна навръх празника си – подмладена и видимо отслабнала. И много, много по-добре отпреди! Явно блондинката е успяла да си намери диета, която да работи наистина успешно.

Дълго време Наталия имаше сериозен проблем с килограмите, което се отразяваше не само на визията ѝ, но и на нейното самочувствие. Русият ангел от ТВ екрана обаче реши да се вземе в ръце, подлагайки се на строг режим за сваляне на излишните килца. Благодарение на своята упоритост, Наталия успя да се справи с това предизвикателство. Тези дни тя изненада приятно феновете си в социалните мрежи със снимка, показваща колко по-добре изглежда в настоящия момент.

„Последен ден на 50“, написа Симеонова в социалната мрежа, пускайки фотографията. Комплиментите към нея пък не закъсняха – познати и непознати се изредиха да я поздравят за новата ѝ „освежена“ визия. И наистина имаше защо.

В социалната мрежа Наталия не разкрива как ще празнува рождения си ден, особено във време на пандемия. Най-вероятно обаче тя ще събере близките си на скромно празненство, за да отпразнува своя 51-и рожден. Ние ѝ пожелаваме много щастие, любов и хубави моменти със семейството. Честито!

Вижте я:

Новата и подобрена визия на Наталия Симеонова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *