СВЕТСКИ

Помните ли Наско от „Игри на волята“? Няма да повярвате какво става с него

Атанас Бръндев беше един от най-интересните участници в „Игри на волята“ в дебютния първи сезон на риалити формата. Помните ли го? Тогава той бе единственият, който спечели всички индивидуални битки, но се наложи да отпадне от надпреварата поради травма на крака. Кой знае, дали Наско нямаше да спечели предаването?

По време на участието си Наско направи впечатление с това, че лесно се открояваше от останалите. Той често проявяваше провокативно поведение спрямо останалите и със сигурност бе сред най-ярките претенденти за голямата на града. Можем само да съжаляваме, че участието му приключи по толкова тъжен начин.

Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.

Днес при Атанас Бръндев има доста промени. Младият мъж е решил да предприеме голяма промяна в живота си. Той вече живее в София, но е напуснал фармацевтичната индустрия. Споделя обаче, че „продължава да си инженерства“.

Прочетете още: Скандална СНИМКА на Иван Булкин от „Игри на волята“ взриви интернет

Когато не се занимава с работа, Наско го удря на живот – купони и партита, весели моменти с приятели и изобщо – грижа за душата. В Инстаграм профила му често виждаме такива снимки, като например – как се забавлява с чаша текила в ръка. В едно интервю той дори призна, че обожава мексиканската напитка и дори чрез нея „проверява дали е безсмъртен“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Atanas Brandev ♎ (@atanas_brandev)

Любопитно е, че от време на време Наско има навика да се изявява и като диджей. Дали обаче му се получава в това музикално поприще? За това вече трябва да питаме феновете му, които са били на партита, оглавявани от него.

Прочетете още: Стратимир от „Игри на волята“ показа невероятна транформация (СНИМКА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *