АСТРО

Хороскоп за февруари на Александър Зараев

Представяме ви хороскопа за месец февруари на известния руски астролог Александър Зараев. Готови ли сте да научите какво ви очаква през следващия месец?

Ние ви пожелаваме февруари 2022 година да бъде благоприятен и продуктивен за вас. Времената са тежки, но нямаме друг избор, освен да се борим с несгодите и да продължаваме напред. Длъжни сме да го направим заради семействата си, а и заради самите себе си. Пожелаваме ви късмет!

Овен

Последният месец на зимата ще бъде доста противоречив за Овена. Първата половина на февруари ще премине в положителен план. Овенът ще може да реши натрупаните проблеми и да започне да изпълнява нови задачи, които ще допринесат за растежа на тяхното благосъстояние. През втората половина на месеца ще настъпи енергиен спад, така че е по-добре Овните да се въздържат от изкусителни предложения, участие в рискови проекти и енергична дейност. През този период е по-добре да насочите енергията си към индивидуалното творчество и по-малко контакт с хората.

Телец

За Телец първата половина на февруари ще бъде насочена към завършване на започнатата по-рано работа и обобщаване на резултатите от дейностите за миналата година. Този период ще бъде успешен, ще донесе определени постижения и ще допринесе за изпълнението на творчески задачи. Втората половина на месеца ще бъде по-благоприятна за започване на нови проекти и вземане на важни решения. Възможни са положителни промени в личния живот.

Близнаци

Началото на месеца за Близнаците ще бъде изключително динамично и ефективно. Енергийният им потенциал е на върха, което ще им позволи да изпълняват и най-сложните задачи без значителни разходи за усилия. Звездите ще ви покажат правилния път за постигане на целите си. Ето защо Близнаците трябва да обмислят предварително план на своите действия. След 18 февруари те ще изпитат постепенен спад в активността, дейностите им може да не донесат желания резултат и няма да получат подкрепа от другите.

Рак

Февруари не е най-благоприятният месец за Раците. Тяхната фина психическа организация ще бъде податлива на местоположението на планетите този месец, а емоционалното им състояние ще бъде нестабилно. Разговорът с хората може да дестабилизира енергийните им нива и да добави още повече несигурност към ситуацията. Затова за Раците е по-добре да се въздържат от всякакви нови начала и да не поемат увеличени задължения. До края на месеца състоянието им ще се стабилизира и може да имат късмет.

Лъв

Благоприятен месец за Лъв: той наистина може да се почувства като „цар на животните“ и да промени негативните си нагласи с положителни. Успехът ще ги съпътства през по-голямата част от месеца, те ще имат възможността ясно да дефинират своята пътна карта и да я следват точно. Те ще могат да нормализират неразвитите по-рано отношения и да установят нови запознанства с точните хора. През третата декада на месеца енергията на Лъва ще намалее, така че би било по-добре да се въздържате от енергична дейност.

Дева

За Девата февруари е доста двоен месец. От една страна са възможни нови начала и успешно завършване на стари проекти, от друга страна, това е рутинна, безинтересна работа, която ще отнеме много време. През първата половина на месеца енергията на Девата ще бъде в нестабилно състояние, те трябва да обърнат внимание на здравето и състоянието на нервната си система. Краят на февруари ще позволи на Девите да покажат своите скрити таланти и да им отворят нови перспективи и финансови възможности.

Везни

През февруари Везните ще усетят необичайна лекота и прилив на енергия. Те ще могат ясно да видят своите перспективи и да разберат кой път е най-добре да следват, за да постигнат целите си. Везните могат да направят бърз скок в израстването на кариерата и да постигнат целите си за сравнително кратко време. Възможни са благоприятни промени в личния живот, които ще се отразят положително на бъдещата им съдба.

Скорпион

Февруари е важен месец за Скорпиона, който носи положителни промени във всички области на живота. Мащабът на промените ще зависи от енергийния потенциал на представителя на знака и от това колко физически и психологически той ще бъде готов да издържи на тежки натоварвания. С рационален разход на енергия през първата декада на месеца, Скорпионът може значително да разшири творческите си хоризонти и дори напълно да промени съдбата си.

Стрелец

Този месец Стрелците могат да действат в няколко посоки наведнъж – навсякъде ще намерят успех и големи финансови перспективи. Важно е само да използвате пестеливо енергията си и да държите емоциите под контрол, за да избегнете конфликтни ситуации с колеги. Най-обещаваща ще бъде първата половина на месеца. През този период трябва да положите всички усилия, за да влезете в права линия и да покажете скритите си таланти.

Козирог

За Козирозите февруари е важен месец, през който трябва да положат солидна основа за бъдещия си успех. Много ще зависи от резултатите от този месец. Козирозите трябва правилно да разпределят силите си, така че основното натоварване да падне през втората половина на февруари, когато енергийният им потенциал се увеличава. Преди това е важно да подредите всичките си желания и нужди „по рафтовете“.

Водолей

Февруари във Водолей ще се проведе на енергиен подем и ще бъде началото на нов годишен цикъл. Те ще могат да изхвърлят негативната енергия, която се е натрупала през изминалата година и им е попречила да използват пълноценно своите възможности. Важно е обаче да следите здравето си, да не претоварвате и правилно да разпределяте времето за работа и почивка. Спортът и заниманията на открито ще бъдат полезни.

Риби

За Рибите февруари ще бъде кармично труден месец. През първите две десетилетия ще им липсва енергия за преодоляване на трудни житейски препятствия, което може да доведе до стрес, депресия и бизнес провал. Не се опитвайте да продължите напред – това може само да влоши ситуацията. Най-добрият вариант би бил да се откажете от активната работа през този период, да работите у дома или да отидете на дълъг път. Ситуацията се нормализира едва до края на месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *