КРАСИВАКрасота

Микроблейдинг от първо лице – заслужава ли си?

Ако има една част от лицето, която взема връх над всички останали, то това със сигурност са веждите. Спрягани за рамката на лицето, те могат да променят цялостното ви излъчване и визия. Именно заради това много дами през последните години се подлагат на всякакви процедури за тяхното оформяне, подчертаване и сгъстяване. 

Микроблейдинг е една от най-нашумелите интервенции, предлагани на потребителите. Днес ще ви разкажем какво трябва да очаквате след самата процедура и дали тя си заслужава.  

Преди процедурата

Първоначално трябва да знаете, че има различни видове микроблейдинг и по-скоро различни пигменти и инструменти, които се използват. Направете проучване за вашия град и се запознайте със студията и професионалистите, които работят там. Повечето от тях предлагат безплатна консултация, от която ви съветваме да се възползвате. Там ще може да зададете всички въпроси, които имате и да се информирате за всичко, което ви интересува. Друг плюс е, че ще се срещнете и със специалиста, който впоследствие ще работи върху вашето лице

Видове пигменти

Най-съществената разлика, която има в различните варианти на микроблейдинга, е пигментът, с който се работи – минерален и неминерален. При минералните ефектът е изключително натурален и естествен. Пигментът е това, което влиза във вашата кожа, затова е добре неговите съставки да са колкото се може по-изчистени. Имайте предвид обаче, че при този избор рисунката върху вашата кожа ще се изтрие по-бързо, отколкото при неминералните пигменти. При тях резултатите се запазват по-дълго, а като минус можем да кажем, че цветът остава доста силно пигментиран, дори след заздравителния процес и не изглежда така естествено, както бихте искали. 

Следваща страница >>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *