Марешка от „Игри на волята“ – момичето с тежка съдба, което остави сина си

Марешка Бардем е последният изгонен участник от предаването „Игри на волята“. Там тя влезе, представяйки се като плеймейтка и еротичен модел. Чеченката се е снимала за много еротични издания като Playboy, но не само.. Всъщност обаче нейната съдба е изключително драматична. 

Родена е във Варна, но родителите и са от Чечня. Израства сред тежките закони и условия на тази държава, които семейството ѝ ревностно спазва. Омъжена е на 15 години не по своя воля. Ходи забулена и ѝ е отредена ролята на послушна съпруга и домакиня, която няма бсолютно никакви права. Известно време след сватбата Марешка, както всъщност не е истинското ѝ име, но него тя пази в тайна, ражда момче. Не ѝ е позволено обаче да се грижи за него така, както би искала. Не може дори да го гушка, защото се вярва, че момчетата не бива да бъдат глезени, за да станат корави и силни мъже. 

По думите ѝ, тя е тормозена и унижавана през целия си живот – най-напред в семейството от собствената си майка и заплашвана от баща си, а след това и от съпруга си. Затова в един момент тя решава да сложи край на всичко това. 

Успява да избяга и да намери убежище в България, приемайки христянската вяра. Нейният син обаче остава в Чечня. Тя дори не може да го вижда, защото върне ли се там, ще бъде убита. Да го вземе при себе си и дума не може да става. Еротичната моделка обаче се надява, че някой ден той самият ще я потърси, а до тогава просто ще се моли и ще се надява той да бъде добре. 

Photo: @sasha.siler (instagram)

Марешка заявява, че участва в „Игри на волята“ и разказва своята история, за да може да даде сили и кураж на жените и да им покаже, че винаги има изход и трябва да се борят за правата си. Тя се доказа като изключително силен състезател, спечелвайки още първата капитанска битка при жените като успя да виси час и половина на едно дърво.

По статията работи: Цветелина Котева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *