СВЕТСКИ

Бояна Генова: от реалити сериал до екстремен формат за оцеляване

Коя е Бояна Генова?

27-годишната Бояна е модел, част е от ангелите на дизайнерката Мегз и често се появява на кориците на мъжките списания. Името ѝ нашумя след разкритията, че тя е „малкото коте“ на Валери Божинов, а на по-голямата част от аудиторията е позната като Стефани от реалити сериала „София ден и нощ“. Идеята на този тип предаване беше то да се развива на база междуличностните отношения на участниците в него, които обикновено са хора, непознати на телевизионната аудитория, избрани чрез предварителен кастинг.  Реалити форматът съчетаваше в себе си елементи от други телевизионни жанрове – шоу, телевизионно състезание, документалистика, сериал, макар че последното беше най-силно изявено. Продукцията бързо стана особено любима на тийнейджърите (и не само) у нас, но след няколкостотин епизода дойде време да бъде поставен и нейният финал.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре не казвай нищо. @igri.na.voliata.bulgaria 👁 🔜

Публикация, споделена от Boyana Genova (@boyanagenova) на

След като Бояна Генова напусна сериала имаше хиляди спекулации, относно причините за нейното решение. Феновете ѝ очакваха тя да се отдаде на кариерата си на модел,  но само преди броени дни останаха приятно изненадани от участието на русата красавица в новия екстремен телевизионен формат – „Игри на волята“. Тук животът се представя такъв, какъвто е. Затова и младите хора предпочитат такива предавания и не е изключено да подражават на участниците в тях. Залага се на идеята, че всичко е истинско, т.е. свързано е с нашия всекидневен живот.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#private 🎬

Публикация, споделена от Boyana Genova (@boyanagenova) на

„Бъди какъвто си” е мотото, под чийто знак се осъществяват предаванията от дебютния сезон. Младият човек се чувства въвлечен в медийната реалност, става част от илюзията, че „и ти си в играта”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Всяко момиче има сила да управлява сама своя свят. Едни намират себе си управлявайки другите, а други просто умеят да владеят силата на здравия дух и знаят как да я използват. Познавайки себе си, знаеш какво искаш, знаеш какво търсиш и знаеш какво можеш да дадеш. Безплатен обяд няма, безплатни са само мечтите… Б.Г • • • • • #influencer #blondehair #greeneyes #girlspower

Публикация, споделена от Boyana Genova (@boyanagenova) на

Докато в реалити сериала „София ден и нощ“ видяхме русата красавица в добре режисиран образ, сега ни се дава възможността да опознаем и нейния характер. В своята визитка, публикувана във фейсбук страницата на предаването, чаровната Бояна споделя, че: „След годежа ми, това е най-смелото предизвикателство, в което се впускам!“.

По статията работи: Мартина Спасова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *