ЗДРАВЕ

Това е лунната диета, която поддържа Алекс Богданска във форма

Алекс Богданска, преди Петканова, е несъмнено една от най-красивите и поддържани жени в България. Имайки предвид, че брюнетката си изкарва прехраната като модел и инфлуенсър, тя е длъжна да бъде непрекъснато в оптимална форма. Поради това красавицата не само спортува редовно, но и внимава по отношение на всяка хапка, която поставя в устата си.

Дани Петканов и Алекс Богданска вече не са заедно. Наскоро двамата изненадващо обявиха, че се развеждат. Впоследствие стана ясно, че Лудия репортер е бил този, който е инциирал раздялата. Спекулира се, че той дори вече си има нова приятелка.

Но когато говорим за скорошния при Алекс Богданска развод, той няма как да я бутне. Тя е достатъчно амбициозна и силна, за да преодолее и това препятствие.

Пред феновете си в Инстаграм инфлуенсърката споделя, че всяка година се подлага поне веднъж на житния режим на Петър Дънов. Така тя не само си помага за отслабване, но и успява да пречисти организма си от всички токсини и вредни вещества.

Алекс Богданска
Алекс Богданска е една от жените с най-красиво тяло в България

В едно от последните си сторита Алекс споделя и друго – тя е решила да гладува по време на следващото мощно Пълнолуние.

Още преди време астрологът Ивелина Пенчева бе написала: „Пълнолунията, но особено Суперлунието, винаги насочват вниманието ни към това, което трябва да бъде освободено от живота ни. Това го прави чудесен момент, в който да се разделим, освен с неща, които ни пречат в личен план, така и с излишни килограми“.

Алекс Богданска
Едно от последните сторита на Алекс Богданска в Инстаграм

В едно от последните си сторита Алекс пише, че се подлага на лунна диета, при която в продължение на 24 часа ще приема само и единствено течности. Надали ще ѝ бъде трудно, защото сме сигурни, че и преди тя се е подлагала на подобни по-строги режими.

Тя добавя и още подробности, пояснявайки, че под течности трябва да се разбира най-вече вода, но е позволено и чай без захар. В крайни случаи, можете да си направите и домашен сок при остро чувство на глад:

Алекс Богданска

Много хора твърдят, че лунната диета им помага най-вече за пречистване на организма. Известно е, че периодичното гладуване може да има позитиви за тялото.

Когато говорим за Алекс Богданска, Instagram е нейното поле за изява. Красавицата има над 520 хиляди последователи в социалната мрежа, което е наистина впечатляващо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *