СВЕТСКИ

Луиза Григорова показа прекрасно бременно коремче (СНИМКА)

Актрисата и модел Луиза Григорова-Макариев зарадва феновете си със страхотна и позитивна снимка. Луиза, която е омъжена за филмовия режисьор Мартин Макариев, показа прекрасното си бременно коремче.

Луиза кара своята първа бременност, като двамата със съпруга ѝ вече очакват наследник. За актрисата това ще бъде първо дете, докато Мартин Макариев вече има син от друга жена.

Луиза и Мартин се запознават по време на снимките на българския сериал „Дървото на живота“. Между тях на снимачната площадка пламва искра, която впоследствие ще доведе до бурна любов и брак. След няколко неуспешни връзки, днес актрисата не крие, че най-сетне е открила голямата любов. Освен че са семейство, Луиза и Мартин не спират и да работят заедно. Част от съвместните им продукции са филмите „Привличане“ и „Диви и щастливи“. В тях Луиза играе, а Мартин режисира.

Тези дни актрисата опита да достигне до българското Черноморие, за си отдъхне за няколко дни. В социалните мрежи обаче тя призна, че е успяла да издържи едва 70 километра от пътя, преди да се върне обратно в София. По всичко изглежда, че за нея морето може да остане мираж, поне докато не се роди бебчето.

Ето и снимката, с която Луиза Григорова-Макариев зарадва феновете си в социалните мрежи:

Луиза Григорова
Прелестната Луиза Григорова показа бременното си коремче

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *