СВЕТСКИ

Лора Цолова от „Фермата“ се радва на красиво гадже (СНИМКА)

Брюнетката Лора Цолова е едно от откритията в тазгодишния сезон на „Фермата“. Красавицата определено успява да пленява мъжете със своята харизма, но и с атлетичното си тяло, поддържано с редовни тренировки във фитнес залата и правилно хранене. Не е изненада, че още в самото начало на сезона, зрителите на формата набелязаха именно 24-годишната Лора като най-сексапилната участничка.

Така съвсем естествено сред мъжете се породи и големият въпрос – има ли Лора гадже?

За съжаление на господата, отговорът на този въпрос е положителен – да, нейното сърце е спечелено.

Половинката на Лора се казва Самуил и е с няколко години по-голям от нея. От няколко години двамата са сериозно обвързани и се радват на стабилна връзка. Известно е, че Самуил развива свой собствен бизнес, който върви повече от успешно. Така двамата успяват да си позволят по-луксозен начин на живот – карат хубави автомобили и редовно си подаряват скъпи почивки. Колегите от „България днес“ посочват, че през последните години Самуил и Лора са обиколили някои наистина апепитни туристически дестинации – Дубай, Рим, Париж и останалите европейски столици. Те харесват и красивите гръцки острови, където често отмарят.

Самата Лора Цолова обаче мечтае да развие свой собствен успешен бизнес. Тя вече се занимава с изработка на дрехи и аксесоари, а голямата ѝ цел е да открие свой собствен цех за производство.

Лора Цолова
Лора Цолова и любимия ѝ мъж Самуил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *