СВЕТСКИ

Премиершата Линда Петкова изненада всички с татуировки (СНИМКИ)

Канадката Линда Петкова вече е популярна фигура у нас, имайки предвид, че нейният съпруг Кирил Петков вече е министър-председател на страната. Истината обаче е, че Линда имаше известна популярност и преди заради участието ѝ в кулинарното риалити „Мастършеф“. Тогава тя не успя да стигне до финала, но все пак остави позитивни впечатление у зрителите.

Днес Линда развива свой бизнес, като тя има сладкарница в самото сърце на София. Някои я критикуват заради високите цени на тортите ѝ, но истината е, че никой не кара никого да си купува насила от нея, нали така?

Оказва се, че Линда Петкова не спира да ни изненадва със себе си. Този път се оказа, че тя има множество татуировки по тялото си – нещо, което в интерес на истината не очаквахме.

Прочетете още: Кирил Петков и Линда – една красива любов

Всичко стана ясно при участието на Линда в кулинарното шоу „Моето звездно парти“ на шеф Силвена Роу. Тогава канадката показа своите татуировки, а после в мрежата се появиха и снимки, чрез които можем да ги разгледаме още по-добре.

Линда Петкова

На лявата ръка на Линда виждаме красиви цветя, която стига чак до лакътя ѝ. Близо до нея, точно над гърдите на премиершата, можем да видим и нежна пеперуда. Вероятно само тя знае какво символизира пеперудата за нея, понеже както знаем, при доста хора татуировките имат определено значение.

Линда Петкова

Безспорно обаче най-сладката татуировка на Линда се намира на другата ѝ ръка и е съвсем малка. Тя буквално представлява малък къпкейк, който вероятно символизира нейната голяма страст и настоящ бизнес – сладките изделия. На гърба си пък Линда е оставила да „летят“ три лястовици, който най-вероятно са символ на трите деца, които тя има от премиера Кирил Петков.

Линда Петкова

Линда има и един наистина интимен татус, намиращ се между гърдите ѝ. Той представлява будистки символ. Интересното е, че любовта на г-жа Петкова към татуировките се отключва съвсем наскоро, като доскоро тя не е имала навика да рисува по себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *