СВЕТСКИ

Стана ясно защо са се разделили Кубрат и Андреа

Шампионът по бокс Кубрат Пулев и поп-фолк звездата Андреа вече не са заедно. Двамата сложиха край на продължителна 12-годишна връзка. Феновете им очакваха, че те ще преминат на следващо ниво, ще вдигнат сватба и ще имат деца. Съдбата обаче им отреди друго, както често прави.

Оказва се, че именно липсата на развитие в отношенията им е довело до раздялата. Кубрат все по-често се замислял за деца, като на Андреа също й минавали подобни мисли. Моментът обаче все не идвал. И двамата имали успешни кариери, а въпросът за наследници се отлагал непрекъснато във времето. Именно липсата на развитие в тази насока води и до раздялата им.

Пред Мон Дьо и Ива Софиянска Кобрата бе заявил, че още от 30-годишен се смята за готов да има деца. Той признава, че покойният му баща вероятно би се гордял с успехите му на ринга, но не и с развитието на живота му в личен план. „Да имам деца би било голям успех за мен“, признава боксьорът.

В същото интервю Кубрат намекна, че връзката му с Андреа не е в особено перспективен етап. Той споделя: „За съжаление, не сме в много перспективен етап и не мога да кажа, че е решено да се прави някаква стъпка. Дори не сме пробвали да тръгнем в правилната посока.“

Самата певица обяви първа раздялата, пускайки загадъчни постове в социалните мрежи. Тя пусна своя снимка, добавяйки към нея следната сентенция: „Прекалено съм млада, за да се омъжа, и прекалено стара, за да играя детски игри. Наслаждавам се на живота сама“.

Наскоро в медийното пространство се заговори, че Кубрат Пулев вече има нова любов. Изгората му е по-млада от Андреа, като двамата са силно влюбени. Според информация на жълтите медии, това е 22-годишната брюнетка Стелиана Янкова. Тя е родом от гр. Попово, а с Кубрат се запознава в столичен ресторант. Разликата между тях е точно 16 години, но това ни най-малко не ги притеснява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *