СВЕТСКИ

Алекс Раева избра нестандартно име за момиченцето си

Певицата и ТВ водеща Алекс Раева е на седмото небе от щастие. Красавицата стана майка за първи път в своя живот. Бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“ роди успешно в столична болница. Въпреки съветите на лекарите да се направи секцио, тя избра да даде живот по естествен път.

Тези дни стана ясно, че Алекс е избрала сравнително рядко срещано име за своето новородено момиченце. Малката девойка ще носи красивото име Лия, което не се забелязва чак толкова често у нас. Зад това обаче има определена идея. Бебенцето е кръстено на бащата на Алекс – Илия, който вече не е сред живите. По този начин певицата отдава почит на своя татко, кръщавайки внучето му на него.

За съжаление, бащата на Алекс Раева почина през 2017 година, не успявайки да стане свидетел на раждането на малката Лия.

Любопитен факт е, че раждането на детето съвпадна със старото честване на Илинден. Както се казва, явно звездите са се наредили в случая на Алекс Раева.

Някои хора обаче споделиха мнение, че не е хубаво дете да се кръщава на починал човек. Очевидно обаче Алекс не е суеверна и не вярва на подобни приказки.

Алекс Раева е заедно с настоящия си приятел от вече година и половина. Те се запознават по време на гмуркане, като между тях веднага пламва искрата. Алекс обаче ревниво пази своя приятел в тайна и не го показва.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *