СВЕТСКИ

Крисия подготвя шокиращо решение за живота си

Детето чудо на българската музика Крисия подготвя решение, което коренно ще промени живота ѝ, съобщава „България днес“. Младата певица обмисля да напусне България и да търси развитие на кариерата си в чужбина.

Крисия, която бе открита от Слави Трифонов и изгря в неговото шоу, е вече на 16 години. Тя обаче има желанието да се развива извън страната и да преследва възможно най-високите върхове на музикалната сцена. Нещо, което е трудно осъществимо в България, както добре знаем.

На този етап желанието на момичето е да се премести в Англия или Америка, като това до голяма степен зависи и от нейните родители, разбира се. Целта на Крисия е да учи поп и джаз пеене, търсейки реализация в тази област. „Целта ми е да създам собствен стил, който да е микс на това, което се слуша, и това, което ми доставя удоволствие“, споделя самата тя.

Крисия обещава, че дори и да се премести в чужбина, тя няма да забрави България и ще създава и песни на родния си език. По подобен начин България напусна талантливият Кристиян Костов, който се фокусира върху развитието си на азиатския пазар. Сигурно помните, че Кристиян ни представи много силно на конкурса „Евровизия“, но след това той предпочете да замине в чужбина.

Колкото до Крисия, тя вече има и конкретни планове за кариерата си. Тийнейджърката планира обща песен с известния руски изпълнител Руслан Вега. Неотдавна той бе на гости в България и дори успя да се срещне лично с 16-годишната певица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *