СВОБОДНО ВРЕМЕ

Можете ли да познаете коя е тази БГ актриса като малка?

Вижте тази известна актриса като малка. Можете ли да познаете коя е тази удивителна дама като дете? Ще ви дадем жокер: тя е българка, но е по-известна на запад, отколкото в България.

Сетихте ли се?

Точно така! Това е канадската актриса от български произход Нина Добрев.

На тази снимка Нина, чието истинско име е Николина Константинова Добрева, е едва на няколко годинки. Но си личи, че ще стане истинска чаровница, когато порасне.

Днес Нина Добрев е вече световна звезда и изглежда така:

Нина Добрев

Българката придоби истинска популярност, снимайки се в изключително успешния сериал „Дневниците на вампира„. Участието ѝ сериала ѝ отваря вратите пред истинска кариера в Холивуд, като в бъдеще тя ще се снима в куп други западни продукции.

Нина Добрев е родена в София, но когато е на едва две годинки, нейните родители емигрират в Канада. Баща ѝ е компютърен специалист, а майка ѝ – художник. Семейство Добреви се установява в един от най-големите канадски градове Торонто, а от малка Нина започва да проявява интерес към актьорството. Една от първите ѝ значителни роли е в друг наистина популярен сериал сред тийнейджърите – „Деграси“.

Не толкова отдавна Нина отново посети града, в който е родена – София. Тогава тя заля социалните мрежи със снимки и преживявания от родната си страна. До някаква степен умее да говори и на български език, но разбира се, рядко ѝ се налага да го прави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *