СЕМЕЙСТВО

Топ 5 идеи за подарък на тийнейджър

Имате близък човек на тийнейджърска възраст, чийто рожден ден наближава? Ауч, не ви завиждаме. Изборът на подарък тук може да бъде голямо предизвикателство. В крайна сметка, говорим за хора в една определена възраст, в която почти всичко е “гадно” или “тъпо”.

Ние обаче ще се погрижим за вас. Ще ви дадем няколко идеи за подаръци, които бихте могли да направите на хора в тази така специфична тийн възраст. Просто ни послушайте и можем да ви уверим, че няма да съжалявате.

Funko Pop фигурка

Funko Pop фигурките са истинска сензация в настоящия момент, а почитателите на поп културата не спират да попълват колекциите си с тях. Обяснено по най-прост начин, Funko Pop фигурката представля изкусна изработка на герой от филми, игри, сериали, комикси и т.н. 

Тези фигури са вече толкова популярни, че някои предприемчиво настроени хора дори ги купуват с цел инвестиция, продавайки ги на двойна или тройна цена след някоя друга година. Определено ако вашият тийн е фен на поп културата, той ще се зарадва, ако му подберете правилния герой според интересите му.

Видео игри

Според последни проучвания, всеки девет от десет деца играят игри, по една или друга форма. Независимо дали го одобрявате или не, но геймингът е индустрия, която ще става все по-голяма в бъдеще.

Ако знаете, че вашият тийн е запален по игрите, винаги е добра идея да му подарите някое от последно излезлите заглавия. Само внимавайте дали вече го няма, тоест – шпионирайте в стаята му и разгледайте какво вече има.

Арт панели за стената в детската стая

Арт панелите са супер идея за детската стая на всеки тийн. Ако знаете на какво се кефи въпросният момък или мома, сега е точният момент да му помогнете да декорира стаята си според собствените си интереси. Радващо е, че в България вече се предлагат арт панели на всякакви теми, включително такива за филми, сериали, игри и книги. Разгледайте и изберете най-удачното за вашия тийнейджър.

Нова тениска с щампа от поп културата

Добре знаем, че тийнейджърите обръщат много внимание на своя външен вид и за тях е важно винаги да изглеждат добре. Сред тях на почит са и тениските с щампи от поп културата, а именно – музикални банди, герои от комикси и филми, персонажи от книги и т.н. Тук единствените важни неща са да уцелите размера на тийна и да не сбъркате с интересите му. Иначе казано, да е фен на “Хари Потър”, а вие по погрешка да му купите тениска на “Игра на тронове”. Внимавайте с това. 

Портативни безжични колонки

Тийнейджърите са сред най-големите музикални фенове, като обожават и да се събират навън по градинки и пейки, стига да няма коронавирус, разбира се. За подобни ситуации, вместо да пускат музика от телефоните си, тийновете могат да използват яките портативни и безжични колонки, които осигуряват далеч по-добър звук. Има предложения от различни ценови диапазони, подходящо за всеки един бюджет – както за по-високите, така и за по-ниските.

Бонус предложение: Книгите винаги са на мода

Мишката никога няма да изяде книжката, а добрите книги винаги ще са на мода. Твърдо вярваме в това, а интересът към най-новите заглавия на пазара го доказва. Въпреки мита, че хората вече не четат, има голям шанс вашият тийнейджър също да е запленен от литературата. Или поне се надяваме!

Ако тийнът ви е близък, то най-вероятно вече знаете какви са интересите му. За вас остава просто да се насочите към близката книжарница или да отворите някой от онлайн търговците. Помислете добре и вземете нещо, което тийнът все още няма. Така хем ще го зарадвате, хем ще се погрижите за това да прочете още една книга и да се обогати духовно. Два заека с един изстрел, нали?

Това са нашите пет (+1) предложения за най-добър подарък за тийнейджър. Сигурни сме, че ако изберете нещо подобно, няма да сбъркате. Вие най-добре познавате своите тийнове, тъй че оставяме на вас да изберете най-подходящите подаръци. Късмет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *