СВЕТСКИ

Коя е Бонка от „Пътят на честта“?

Злата свекърва Бонка от „Пътят на честта“ бързо се превърна в отличаващ се образ. Едновременно с омразата към героинята се появява и любопитството към актрисата, влязла така успешно в кожата ѝ, както и огромен респект към нейния неоспорим талант. А коя е тя в действителност?

Галя Александрова е дългогодишна актриса от старозагорския театър. Поради тази причина не е особено популярна сред широката публика. Завършва “Актьорско майсторство“ във ВИТИЗ.

И все пак, талантът ѝ е признат в актьорските среди. Заедно със Стоянка Мутафова поставят представлението „Свекърва“ в кюстендилския театър. От тогава стават и близки приятелки.

Галя има дъщеря,която ражда още по време на следването си, а днес се радва и на внук, който е един от най-големите ѝ фенове.

Един от най-драматичните моменти в живота и е  автомобилна катастрофа, която претърпява точно на Кръстовден. Състоянието ѝ е изключително тежко, не се знае дори дали ще се събуди. След като това се случва,  остава инвалид за цели две години. Любовта към актьорството и силното желание да се върне отново на сцената ѝ помагат да се възстанови.

Известна е на телевизионните зрители като тъщата на Супер Любо от рекламата на мобилния оператор.

След това настъпва нов период на криза. Заради неразбирателства с ръководството на старозагорския театър, в продължение на 5 години не получава роли и това се отразява зле на финансовото ѝ състояние.

Мести се в София с надеждата да си намери работа. Така Маги Халваджиян се свързва с нея и ѝ предлага роля в сериала “Пътят на честта”, който отново я изстрелва заслужено на върха. Режисьори и продуценти, запознати с таланта на актрисата, я предупредили още в началото, когато сериалът напредне да внимава, когато излиза на улицата, защото Бонка е зла и е възможно някой фен на сериала до толкова да се вживее в ролята ѝ, че да я нападне по някакъв начин.

По статията работи: Цветелина Котева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *