СВЕТСКИ

Коремчето на Луиза Григорова все по-голямо (СНИМКА)

Съвсем малко остава до най-щастливия ден в живота на Луиза Григорова-Макариев, а именно – раждането на първото ѝ дете. Актрисата е в напреднала бременност и очаква първи наследник от своя съпруг Мартин Макариев. На този етап знаем, че двамата чакат момченце.

Тези дни Луиза отново изненада приятно своите приятели и последователи в социалните мрежи. Актрисата, която има множество изяви и като модел, пусна красива снимка на наедрялото си коремче. На фотографията Луиза е гола, закривайки гърдите си с ръце. Тя предвидливо е разкопчала и дънките си, които вече се закопчават все по-трудно с оглед на напредналата бременност.

Луиза Григорова-Макариев, която гледахме във филми като „Привличане“ и „Диви и щастливи“, написа и вдъхновяващо послание към снимката. То гласи: „Жена = магия. Да усетиш как в теб се създава и израства живот е най-великото и вълшебно чувство на света! Поклон пред всички жени и майки! Обичайте себе си, обичайте тялото си, вие правите най-красивото нещо – давате живот“.

Луиза Григорова
Луиза Григорова-Макариев изненада феновете си с тази красива снимка

От снимката виждаме, че в момента Луиза отмаря на приказно място сред природата, готвейки се за голямото събитие.

Наскоро Луиза призна, че истински ѝ липсват моментите на снимачната площадка. Тя редовно играе и в театъра, където също показва актьорските си заложби пред публика. Наскоро тя се отби на площадката на филма „В сърцето на машина“, който ще бъде режисиран от нейния съпруг Мартин Макариев. Очаква се лентата да бъде на голям екран през следващата година.

В своя Инстаграм Луиза споделя за новия филм на съпруга си: „Историята е истинска, човешка, вдъхнпвяваща, вълнуваща… Когато прочетох сценария, плаках като малко дете, а сега, когато виждам как се осъществява съм горда!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *