НЕОБВЪРЗАНА

6 пози, които мъжете обожават по време на секс

Независимо какво ви казват в дамските списания, всяка една връзка е обречена без качествен секс. Когато партньорите не получават това, което търсят, те неминуемо ще започнат да си изневеряват или просто ще се разделят. Заради това тук ще си говорим за различните пози.

Сигурно често се чудите какво харесват мъжете в леглото?

Съществува вярване, че представителите на мъжкия пол обичат мисионерската поза по време на секс. Ще трябва да ви разочароваме, защото това далеч не отговаря на истината.

Прочетете още: Секс на първа среща – за и против

Според едно от последните изследвания, при което авторите са се допитали до впечатляващ брой мъже, има шест пози, които действително се отличават сред останалите. А мъжете са просто луди по тях. Искате ли да хвърлим едно око?

Задна прашка

Една от най-популярните пози, която не се нуждае от допълнителна реклама. Мъжете я харесват, защото имат пълен контрол над партньорката си. Те задават темпото и определят дали да е бързо или бавно. Или нещо посредата. Повечето жени също я харесват, защото им доставя много удоволствие.

Ездачка

Тук ролите се обръщат, защото в този случай жената е тази, която установява контрол. Тук дамата определя какво се случва, докато мъжът приема лидерската ѝ позиция и просто се наслаждава на момента. Тази поза се харесва и по друга причина на мъжете – те могат да се любуват на женските извивки.

Ездачка, но наобратно

Много си прилича със стандартната ездачка, но с една разлика – тук жената е обърната с гръб към партньора си. Тя отново контролира ситуацията, а позицията на тялото ѝ позволява да се наслади на по-добро проникване. От друга страна, мъжете обожават да гледат начина, по който гърбът на дамата се извива под въздействие на случващото се.

Лъжички

Една поза, която можете да използвате, докато сте уморени, например. Или пък просто ви липсва достатъчна пластичност. Тук дамата е легнала на една страна, а мъжът се намира зад гърба ѝ. Някои мъже я харесват в случаите, когато жената стимулира клитора си с ръка, докато те действат от заден план.

Прочетете още: СИЛВЕНА РОУ СЪВЕТВА: ХРАНИ, КОИТО ПОДОБРЯВАТ СЕКСА И ЕРЕКЦИЯТА

Изправени

Ако наистина сте се разгорещили, това тук може да ви хареса. Можете да я практикувате навсякъде, защото не се нуждаете от легло за целта. Тук се изискват някои специфични умения, а и размерът на пениса е от значение. Но ако успеете да се „напаснете“, предполагаме, че ще ви хареса наистина много.

Танц в скута

Намерете си един добър и стабилен стол и сте готови да започнете. Седнете в скута на партньора си и се обърнете към него. На мъжете наистина им харесва по-близкия контакт, както и възможността да насърчават движенията на партньорката си. Харесва им също така и това, че гърдите на дамата са близо до очите им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *