Най-искреното интервю на Константин Трендафилов

Константин Трендафилов определено е всестранно развита личност. Той е писател, поет и музикален изпълнител. Става масово популярен с артистичния си образ Папи Ханс, с който създава два колосални хита – „Кекс“ и „Супер палав“. Не всички обаче знаят, че в ежедневието си Константин е съвсем нормален млад мъж, който работи в рекламна агенция, пише романи и създава стихове.

Наскоро Константин Трендафилов участва в риалити формата ВИП Брадър, където завърши на престижното второ място. В Къщата той показа много от себе си, оставяйки най-вече позитивно впечатление със своето възпитание и интелект. Макар и на моменти да губеше нервите си, най-вече по адрес на скандалния гримьор Валентин Кулагин.

Пред журналиста Мон Дьо в ефира на Нова телевизия Константин даде искрено интервю, което със сигурност породи интерес у зрителите. „Аз съм един срамежлив човек, обичам самотата, работата е това, което ме прави щастлив и ме дефинира“, сподели Папи пред Мон Дьо.

Папи Ханс
Константин Трендафилов / Папи Ханс

Въпреки че много млади българи напускат България, за да търсят по-добър живот в чужбина. Константин обаче посочи, че на този етап няма подобни планове.

„Все още не съм си тръгнал от България и нямам план да го правя. Искам да променям средата, искам да я обогатявам, искам да карам хората да мислят. Най-много ме дразни това, че хората не мислят. Всички много са заобичали клишето. Простотията ме побърква. Говорим за издигането на простотията в култ. Ходенето в едни и същи заведения, които всички знаем кои хора се събират там. Този нисък праг на мечтите. Желанието на всички за някакъв Инстаграм-живот, който, ако човек погледне какво е той в България, може да си тегли куршума. Тази липса на хигиена в мисленето много ме вбесява”, коментира той.

Той призна, че е започнал да пише сякаш на шега, преди в крайна сметка това да се превърне в негово призвание. „Всичко започна като откровен майтап. Пиша изключително мърливо и редактирам като неврохирург. Винаги започвам от идеята, когато говорим за проза. Винаги започвам от това къде искам да отида с това нещо и кой ще е онзи финт в историята, който ще я направи интересна и отличаваща”.

Той добави, че следващата му книга можем да очакваме най-рано след 4 години.

 

Константин призна, че в момента е силно влюбен в момиче, което обаче живее в Португалия. Двамата се запознават, докато младата дама е тук по програма „Еразъм“. Двамата се чуват всеки ден. Тя дори е първата, на която Константин звъни след излизането си от Къщата.

Попитан дали може отново да се събере със старата си любов Дара, той отговоря: „Абсурд!“ Константин добави, че обича силно Дара и цени приятелството си с нея, но в романтичен план всичко между тях вече е приключило.

Запитан как се справя с настойчивите си фенки, той отговаря: „Игнорирам ги“, но признава, че по скалата от 1 до 10 е страстен за… 11.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *