НЕОБВЪРЗАНА

Вярно ли е, че когато мислиш за някой му липсваш?

Всички сме малко телепатични и ако сега си задавате въпроса: „Вярно ли е, че когато мислиш за някой му липсваш“, то попаднали сте на правилното място…. Това е или дарба, или сте го получили от своите предци, или потомците ви ще го използват, но в малка степен, всеки от нас е способен на телепатия.

Направете следния експеримент – скрийте се зад завесата, така че да не се виждате и започнете да наблюдавате човек, който стои на улицата. Колкото по-голямо е разстоянието от вас до „обекта“, толкова по-добре, така да се каже, по-показателно.

Гледай внимателно. След 20-30 секунди човекът ще започне да извива глава, ще започне да търси източника на своето несъзнавано усещане и може би ще погледне директно във вашата посока. Той, дори не знае защо върти глава и какво ще види, но все пак го прави.

Все още много показателни са случаите, когато току-що сте мислили за човек – и той вече е там, със „светлина в очите“. Или ще пише, или ще се обади, или вече чука на вратата ви. Той мисли за „вас“ и Вие решавате, че точно сте мислили за него.

Може би, затова поп звездите обикновено не харесват запалените си фенове и не изграждат отношения с тях. И също – носят червен конец на китката. Такива „талисмани“ им помагат. Най-вероятно, само психологически, но все пак.

Факт е, че ако човек мисли за вас, то той ви липсва и се отнасяте към него добре, със съчувствие, тогава имате чувството, че този човек ви липсва.

Прочетете още: Тези четири зодии ще открият любовта през 2021 г.

Но ако човек не ви харесва, нямате взаимни чувства към него, тогава започвате да изпитвате неприязън и раздразнение. Чувствате отхвърляне към тези, които мислят за вас. Оказва се, че той ви представлява заедно, а вие дори не приемате подсъзнателно такова развитие на събитията – затова се появяват неприятни чувства към този човек.

Съвет: Не бързайте да мислите, че ви липсва някой. Доверете се на чувствата си. Ако нещо не е приятно у човека, ако е досадно, отблъскващо – по-добре не се включвайте, независимо какво казва умът ви. Доверете се на усещанията си. Може би, просто улавяте лошите мисли на този човек. И може би в този момент, той мисли много лошо … за Вас.

Вярно ли е, че когато мислиш за някой му липсваш? Оставяме на вас да прецените това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *