СВЕТСКИ

Камелия за първи път се показа с тъмна коса (СНИМКА)

Свикнали сме да виждаме Камелия с традиционната за нея руса коса, но се оказва, че поп-фолк певицата не винаги е била блондинка. Поне за нас, това са наистина неочаквани новини.

Тези дни Камелия, която в момента е ментор в „Гласът на България“, реши да се върне към своите детски години. Явно и самата тя скучае по време на карантината, която ни бе наложена заради пандемията от коронавирус.

Фолк дивата пусна своя ученическа снимка във „Фейсбук“ страницата си, добавяйки към нея: „Малко момиченце с големи мечти… ех, животе!“.

От снимката виждаме, че косата на Ками е черна, а не руса, както вероятно бихме очаквали ние и всичките ѝ фенове.

Много от феновете на Камелия вероятно не знаят, но фолк звездата има победи и при участия на конкурси за красота. Тя е победител в надпревари като „Мис Чипровци“ и „Мис Монтана“ от 1994 година. Скоро след това Ками стартира и кариерата си на певица, с която става популярна в цяла България.

Ето и въпросната снимка, която Камелия качи на своята „Фейсбук“ страница:

Камелия
Камелия с тъмна коса – очаквали ли сте, че ще я видите така?

Иначе „Гласът на България“ продължава в ефира на bTV, като това е едно от смислените неща, които можем да гледаме в родния ефир в момента. За поредна година Камелия е част от журито, заедно с Влади Ампов-Графа, Михаела Филева и Иван Лечев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *