АСТРО

Какво е асцендент и как влияе на живота ни?

Асцендент или асцендентен знак е астрологичният знак на зодиака, който по времето на нашето раждане е бил от източната страна на хоризонта.

Асцендентът (Asc) е знакът на Зодиака в точния момент на вашето раждане, в часове и минути. Той е много важен елемент от нашия личен хороскоп. Това е знак, в който се чувстваме по-психологически комфортно. Това е нашето изображение, лице или дори по-скоро нашата маска, която показваме на света около нас.

Ето как ви виждат хората и какво е първото впечатление за вас

Асцендентът е много важен. Той се нарича знак на вашето „аз“ – това е по същество вашият характер, който показвате всеки ден. Това е вашето поведение за другите, но като всяка маска, то може да скрие истинското ви лице и истинските ви чувства.

Защо е важно да знаете своя асцендент?

Асцендентът (Asc, Ascending Sign) е източната точка на хороскопа, знакът на Зодиака в точния момент на вашето раждане по часове и минути. И това е много важен елемент от вашия личен хороскоп. Това е знак, в който се чувствате по-психологически комфортно. Асцендентният знак символизира, как човек се държи и влияе на околната среда, как се опитва да намери своята индивидуалност и с какво или с кого се идентифицира.

Когато казваме, че сме Скорпион, Везни или Водолей или някакъв друг знак според хороскопа, имаме предвид слънчевия знак на хороскопа. Това е знакът, в който е било Слънцето в момента на вашето раждане. Така, Асцендентът се счита за еднакво важен знак, поради, което планетарните събития изглеждат от Асцендента. Това е основната точка във вашата натална карта и всички параметри на хороскопа могат да бъдат изчислени само въз основа на неговото положение. От него къщите се броят в хороскопа и следователно асцендентът влияе на събитията в живота на човека …

Как да изчислим асцендента?

За да изчислите знака на вашия Асцендент, трябва да знаете точното място на раждане (населено място) и точното време на раждане по часове. В Интернет има много програми за изчисляване на тези натална карта. Използвайте една от тях и разберете вашия Възходящ знак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *