Пълен годишен хороскоп за 2021 – всички зодии!

2020 със сигурност е година, която няма да искаме да си спомняме. Пандемията от коронавирус промени изцяло живота ни, а някои от нас изгубиха близки хора заради заразата. Много от нас загубиха своите бизнес и работни места. Но какво можем да очакваме от новата 2021 година? Съвсем нормално е да гледаме към новата година с повече надежда. В този годишен хороскоп ще ви запознаем с това, което звездите предвиждат за вас.

ОВЕН

За представителите на зодия Овен 2021 ще бъде година на успехи и победи. Ако работите в екип, благодарение на вашата упоритост и най-смелите ви идеи ще се реализират. Проявете повече мъдрост и избягвайте конфликти с началници. 

Няма да имате особени здравословни проблеми, но се пазете от неволни наранявания. Старайте се да почивате повече.

Очакват ви конфликти както в приятелския кръг, така и в любовта. Приятел ще ви нарани много със свое предателство в края на лятото. Към партньора си подхождайте внимателно и си налагайте да правите компромиси.

ТЕЛЕЦ

За Телците годината ще бъде забавна и изпълнена с много промени във всички области. Понеже Юпитер и Сатурн вече преминаха от Козирог към Водолей, въпреки че тази енергия не ви устройва много, може да се възползвате от предстоящите предизвикателства. Забавете темпото и работете повече върху себе си.

Очакванията от вас на работното ви място ще бъдат повече и трябва по-внимателно да планирате всичко. Тъй като финансите ви силно ще се колебаят, управлявайте ги по-добре. Избягвайте луксозни и прибързани покупки.

Стресът ще ви дойде в повече и може да се отрази на здравето ви. Напрежение през годината ще има и във взаимоотношенията с партньора ви. Изразявайте по-често чувствата си, за да запазите хармонията във връзката или брака си. Ако сте още необвързани, има вероятност да се запознаете с нов човек на местата, където често се забавлявате, или на работното си място.

БЛИЗНАЦИ

Неудържимата ви енергия най-после ще може да бъде насочена към нови приключения и сбъдване на отколешни мечти.

Ако работите в по-голям екип или сте ангажирани с обществена дейност, талантът ви ще бъде забелязан. Идеите ви ще бъдат печеливши, но внимавайте за грешки при подписване на договори в средата на годината.

Грижете се за здравето си, като укрепвате имунитета си по естествен начин. По-чувствителни ще бъдат бъбреците и сърдечно-съдовата система, така че се преглеждайте по-често.

Относно взаимоотношенията с партньора, контролирайте емоциите си особено в началото на годината. След това ситуацията за вас ще бъде по-спокойна. Семейството и приятелите ще ви подкрепят най-много.

РАК

Годината за Раците ще бъде успешна във всяко едно отношение. Макар че балансът между личния живот и работата няма да бъде лесен, ще се справите отлично. Целите ви са високи, но ако покажете всички свои знания и таланти, ще постигнете напредък в кариерата. Не вземайте заеми и не теглете кредити, тъй като доходите ви ще бъдат стабилни през годината.

Старайте се да си осигурите повече почивка след упорита работа. Очакват ви много пътувания и приятни емоции със семейството и приятелите. Ако вече сте семейни, към средата на годината може да се появят поводи за караници, но всичко ще отмине при компромиси от двете страни.

Раците, които са във връзка, но все още не са женени, ги очакват романтични и страстни преживявания, а свободните до края на годината ще намерят сродната си душа.

ЛЪВ

За Лъвовете 2021 ще бъде предизвикателна, но вие ще преодолеете всички трудности. Ще се научите да вземате бързо важни за кариерата решения и да бъдете по-смели в действията си.

Изборът ви на професия и посоката на развитието ви са много важни. Каквото направите, то ще окаже влияние върху бъдещето ви. Ако се налага да инвестирате, не го правете през първите няколко месеца, а изчакайте по-добра възможност. 

Стресът на моменти ще бъде голям, затова го контролирайте, за да не пострада здравето ви. 

2021 е благоприятна за Лъвовете относно любовта и семейството. Тези с по-дълги връзки може да поискат да създадат семейство. Женените ще поставят на първо място партньора си, ще пътуват и ще се забавляват повече. Свободните Лъвове най-после ще срещнат човек, който ще промени живота им.

ДЕВА

През годината Девите ще обърнат повече внимание на вътрешния си свят, а не толкова на света отвън. Ще преосмислите желанията и емоциите си. Това се отнася на първо място за кариерата. 

Ако отдавна сте недоволни от работата си, ще си потърсите друга, макар и по-ниско заплатена, но не толкова напрегната. Ако пък искате да растете нагоре, началото на юли е идеалният период. Бъдете отворени за нови идеи и практически съвети, които да подобрят имиджа ви сред колеги и началници. В началото на годината ви очаква голям успех, ако работите с деца или се занимавате с творческа дейност. Във финансово отношение годината за вас ще бъде стабилна.

Не се очертават проблеми със здравето, но се грижете за себе си, особено ако страдате от хронично заболяване.

Обвързаните Деви ги очаква малък конфликт във връзката в началото на годината. Той може да се задълбочи, ако не говорите открито с партньора си. Септември е най-доброто време семейството да се разшири.

Ако все още сте свободни, избягвайте връзки с хора от миналото си. През лятото ще се запознаете с нови хора и имате шанс за сериозна връзка.

ВЕЗНИ

Двете планети Сатурн и Юпитер са заедно в дома на Везните. Това означава щастлива година за вас, особено ако се занимавате с творческа работа. В първите месеци може да имате някои проблеми, но постепенно ще ставате все по-уверени и успешни.  Поставянето на нови цели ще доведе до реализиране на стари желания. Бъдете предпазливи при инвестирането на пари.

До началото на август Везните ще се радват на добро здраве. След това може да отслабне имунната ви система, затова се разхождайте повече, спете достатъчно и приемайте витамини.

Ще имате повече отговорности и задължения към партньора и децата си, ако сте семейни, но и ще им отделяте много повече от времето си.

Жадните за приключения Везни ще могат да срещнат нова любов през февруари чрез социалните мрежи или в по-голяма компания. Това е година за повече удоволствия и ново хоби за Везните.

СКОРПИОН

За Скорпионите 2021 е година за приспособяване към обстоятелствата и за много предизвикателства. Най-големи проблеми е възможно да възникнат във връзка със семейството и дома. Някои Скорпиони ще се отделят от родителите си, други ще си закупят ново жилище или ще заживеят в чужбина.

Възможно е да загубите някакъв източник на доходи, но бързо ще си намерите нов. Във вашия 3-ти дом се намира Плутон, а той носи мрачни мисли и песимизъм, затова и  решенията, които трябва да вземете, ще ви изглеждат трудни. В работата си трябва да успеете да се адаптирате към различни ситуации.

Здравето на Скорпионите ще бъде добро, но следете за проблеми през септември-октомври.

В първите три месеца от годината Марс в Телец може да предизвика караници с партньора ви, като причината може да бъде пари, но не само.

Свободните Скорпиони е възможно да срещнат половинките си в периода май-юли, когато Юпитер влиза в дома на любовта.

СТРЕЛЕЦ

През 2021 Стрелците ще бъдат изпълнени с повече ентусиазъм и жизнена енергия. Това ще ви позволи да се развивате както в личен, така и в професионален план. Очакват ви важни житейски решения, които ще зависят най-вече от субективния ви избор.

Уран при своето преминаване през сферата ви на работа може да предизвика промени, като ви подтикне да напуснете работа или да смените професията. От друга страна, в периодите на ретроградния Меркурий не вземайте важни решения относно кариерата си.

През цялата година ще имате смелост да опитате много нови неща, ще срещнете нови хора. Октомври-ноември са месеците за сбъдване на любовни мечти. Може да влезете в нова връзка, дори да се изкушите да имате две връзки едновременно, докато решите коя да изберете.

Прекрасни периоди за повече любовни възможности са също март-април и май-юни, когато Венера е в Овен и Близнаци.

КОЗИРОГ

Козирозите ще имат по-спокойна и продуктивна година от предишната. Шансовете ви в работата, в любовта и в здравето са много по-големи. Сатурн ще управлява живота ви и ще търсите повече независимост и лична свобода. Възможно е да започнете нещо ново, дори да се откажете от неща, които вече не работят – взаимоотношения, бизнес проекти, партньорства и др.

За семейните Козирози ситуацията ще бъде по-стабилна, въпреки че по-изхабените връзки могат да приключат при навлизането на Марс в Рак през април-юни.

За необвързаните Козирози красив период за любов е януари-февруари, когато може да се стигне до женитба или началото на нова връзка. Други благоприятни месеци за това са април, май и юни.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви нов жизнен цикъл и нищо в живота ви няма да бъде същото. Това се дължи на Юпитер и Сатурн, които са в знака ви. Ще имате добри възможности във всяка една област.

Годината е подходяща да промените кариерата си, да се преместите на друга работа или да стартирате бизнес. Ще откриете начин да увеличите паричните си постъпления.

Ако се преуморявате обаче, ще отслабите имунитета си. Затова трябва да се движите повече и да релаксирате. По-податливи на вирусни инфекции ще бъдете през април и октомври.

В началото на годината е възможно да срещнете човек, който да ви признае любовта си, а някои от вас може да започнат тайна връзка. Избягвайте паралелните връзки, защото макар и интересни, не водят до нищо трайно.

РИБИ

Промяната за Рибите през 2021 ще бъде голяма в духовен и психологически план. Уран ще ви донесе внезапни промени, както и Юпитер през юни-юли. Възможна е дестабилизация в работата ви и предложение за нова, но вие няма да се решите лесно на промяна.

През студените месеци внимавайте да не се простудите, а в средата на годината се пазете от дихателни проблеми. Не се самолекувайте, за да не усложните състоянието си.

В сферата на интимните отношения очаквайте разногласия с партньора си, особено през февруари. Не премълчавайте нищо и бъдете открити, за да не застрашите връзката си. За нови любови, идеи, творчество и разширяване на вашите хоризонти е много подходящ краят на месец юни, когато ще ви влияят мечтателният Нептун и нежната Венера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *