ЗДРАВЕ

Д-р Снежана Атанасова и д-р Росица Денчева обсъждат проблемите на косата и скалпа

Дерматолозите д-р Снежана Атанасова и д-р Росица Денчева ще обсъдят проблемите на косата и скалпа в живо предаване в Инстаграм.

На 13 февруари (събота) от 14:00ч. те ще коментират и дават съвети по темата: „Трихолохия – проблеми на косата и скалпа“.

Трихологията се занимава основно с проблеми, касаещи здравето на косата и кожата на скалпа. Твърде често пациентите омаловажават появата на симптоми, свързани с патологии като пърхот, косопад, себореен дерматит – всички те могат да бъдат израз на сериозно заблояване, налагащо консултация с дерматолог. Д-р Атанасова и д-р Денчева ще отговорят на всички, които задават въпроси по време на прекия ефир. 

Д-р Снежана Атанасова, собственик на клиника „ATA DERMA“  е дерматолог с повече от 10 години практика в България. Притежава две висши медицински образования – завършва медицина в Русия, а след това се дипломира и в Еберхард – Карл Университет Тюбинген, Германия. Специализира дерматовенерология в Русия и България. Д-р Атанасова е председател на Асоциацията на естетичните дерматолози в България (АЕДБ).

Д-р Росица Денчева е дерматолог с над 20-годишен опит в клиничната и естетична дерматология, както и член на управителния съвет на АЕДБ. През 2017-та година създава дерматологична клиника Reverse, където заедно с екипа си от лекари обещава да обърне часовниковата стрелка назад, предоставяйки безкомпромисна грижа за кожата на своите пациенти. Професионалните ѝ интереси касаят клиничната дерматология и венерология, оперативната дерматология, както и естетичната дерматология.  

Зрителите ще могат да наблюдават и участват в живото предаване в следните акаунти в Инстаграм: @ataderma и @reverse.dermatology

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *