НЕОБВЪРЗАНА

Нещата, които никога не бива да правите преди секс

В спалнята съществуват някои табута, както по време на секса, така и след него. За да добавите допълнително вълнение във вашия сексуален живот, е най-добре да се въздържате от следните седем неща непосредствено преди сексуалния акт. Това ще позволи и на вас, и на партньора ви да изпитате по-интензивен оргазъм.

Прекалявате с алкохола

Малко количество алкохол винаги може да помогне за повишаване на настроението и самочувствието. Общо казано, няма нищо противопоказно да приемете една или две напитки преди секс. Въпреки това, ако прекалите и позволите да се опияните, възможността за концентрация и координация намалява. Резултатът е ограничени рефлекси и намалена чувствителност. Това може да направи сексуалния опит по-напрегнат, което не е желателно. Употребата на прекалено много алкохол при мъжете може да доведе до проблеми с ерекцията, докато при жените може да предизвика затруднения при достигането на оргазъм. В същото време, умереното количество алкохол дори може да насърчи оргазма, тъй като алкохолът отстранява задръжките. Затова е важно да пиете с умереност.

Скорошно бръснене в интимните части

Имайте предвид, че ако решите да се обезкосмите набързо преди секс, това може да бъде рисковано. Според проведени проучвания, дори и най-малките наранявания, които неизбежно се появят след бръснене, увеличават вероятността от зараза със сексуално предавани болести. Например, херпес или хламидии могат да се разпространят по-лесно към партньора. Поради тази причина е по-мъдро да извършите процедурата на обезкосмяване предишния ден, за да дадете на кожата време да се възстанови и намалите риска от инфекции при сексуалния контакт.

Лекарства срещу алергия

Приемът на противоалергични лекарства може да доведе до изсушаване на вагината. За да запазите удоволствието от секса, е препоръчително да приемате лекарствата след това. В противен случай, ако се появи вагинална сухота, може да използвате смазочни средства.

Хапвате пикантна храна

Препоръчително е да избягвате консумацията на пикантни ястия непосредствено преди сексуалния акт. Въпреки че лютата храна може да повиши сексуалното желание, тя също така предизвиква повишено потене. Излишното потене в леглото може да действа отблъскващо.

Консумирали сте чесън

Въпреки че чесънът е известен със своите полезни свойства за здравето, той може да причини лош дъх в устата. Но не само това, консумацията на чесън може да се отрази и на миризмата и вкуса както на вагиналната секреция, така и на спермата. Затова е добра практика да избягвате консумацията на чесън преди сексуалния акт, за да предотвратите нежелани миризми.

Взимане на душ

Искате да осигурите свежест и приятен аромат за партньора си? Важно е да имате предвид, че когато се измивате преди сексуалния акт, може да изпитате дискомфорт. Вашият индивидуален аромат, който идва от кожата или вагиналната секреция, може да оказва влияние върху удовлетворението на партньора ви. За да се чувствате истински и да създадете приятна атмосфера, препоръчваме да избягвате измиването непосредствено преди акта. Вместо това, можете да се освежите заедно в банята след него.

Ходене до тоалетната

За да оптимизирате вашето сексуално изживяване в бъдеще, е препоръчително да се въздържате от посещаване на тоалетната непосредствено преди секс. Когато мехурът ви е напълно празен, чувствителността в интимната зона може да бъде намалена, което води до по-слаба интензивност на акта. Въпреки това, прекалено пълен мехур също не е желателен, тъй като може да се превърне в неудобство по време на сексуалната игра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *