АСТРО

Как се влюбват хората от различните зодии

Влюбването е събитие, което преобръща човешкия живот, превръщайки и най-сивите делници в празнична феерия. Безброй искрящи многоцветни светлини, обливащи ни с лъчите на щастието! Полетим ли върху крилете на любовта, всяка частица в нас се пробужда, целият свят вече е друг – изпълнен с радостен трепет, обновен с нашето очакване.

Въпреки че за всички любовта е божия благодат – чудесно изживяване, което ни разтърсва и ни кара да загубим здравия си разум, влюбването се случва по различен начин за отделните зодии. Има определени нюанси в чувствата и в реакциите при представителите на различните зодиакални знаци, щом попаднат под стрелите на Купидон.

Ето как се влюбват хората от различните зодии:

Овен

При зодия Овен любовта пламва изведнъж – като пожар. Обхваща ги целите в своя пламък. Овните са грижовни, отговорни и всеотдайни. Изключително страстни и романтични са като любовници. Те са наясно със своите стремежи, затова обикновено правят първата крачка. Готови са да рискуват много неща и да преодолеят всякакви граници. Отдават се на любовното приключение без скрупули и задръжки.

Телец

Телецът е здраво стъпил на краката си, но връхлети ли го любовта, той губи почвата под краката си. А това го шокира. Нужно му е повече време, за да изясни пред себе си обзелите го чувства. Дълго подлага на проверка отсрещната страна, ала вътрешно е съгласен на компромиси, за да даде шанс на любовната връзка.

Близнаци

Те по принцип си летят във въздуха. А когато се влюбят, напълно губят контрол над себе си. Стават непредсказуеми и неадекватни. Всичко, което мислят, каквото правят и изобщо всяко тяхно вдишване е изцяло отдадено на любимия, защото го боготворят. При тях влюбването е като вездесъща устременост, с която кръжат около обекта на чувствата си. И вършат подвизи в името на любовта.

Рак

Хората от зодия Рак са пазители на семейното огнище. Щом се влюбят, те вече си представят, че са създали семейство. Обграждат своя възлюбен с огромна любов, топлина и всеотдайност. Странното при тях е, че много бързо възприемат другия като част от себе си. А това им пречи да съзрат различията и да вникнат по-дълбоко в неговата индивидуалност. Идентифицирайки го със собствената си същност, те не успяват да разчетат правилно възгледите и потребностите му. Това изземва личното пространство на партньора. Раците понякога задушават с любовта си.

Лъв

Влюбен ли е Лъвът, той е изцяло погълнат от своето чувство. Всяка секунда е посветена на мисълта за любимия. С тази мисъл става, с нея заспива и по цял ден блуждае в любовен унес.

В началото Лъвът се съпротивлява, мъчейки се да потисне обхваналите го трепети. Счита, че те са проява на слабост и не иска да ги признае дори сам пред себе си. Силна зодия, свикнала да властва над хора и събития, за нея влюбването е като попадане в капан. Но когато веднъж се убеди, че обича истински, следва порива на сърцето си.

Дева

Девите обикновено не правят първата крачка в любовта. Когато се влюбят, могат с години да таят в душата си несподеленото чувство. Макар да са плахи и срамежливи, любовта им е чиста, дълбока и искрена. Те целите се превръщат в любовен трепет! При тях влюбването в някого остава валидно за цял живот.

Везни

Везните напълно излизат от релси, когато любовта се загнезди в сърцето им. Балансът в живота им се нарушава безобразно и това рефлектира върху околните. При тях влюбването е като потъване във водовъртеж, като вихрушка, която ги помита. Загърбват другите си отговорности и задължения, правят много жестове, за да омаят своя избраник.

Скорпион

За любовта Скорпионът не признава никакви граници, прекрачва всякакви бариери и разрушава скали. В чувството си стига до крайност.

Още от самото начало на връзката не е в състояние да скрие собственическото си отношение към партньора. Подчинен е изцяло на заслепяващата го страст. Обича с цялото си обожание, издига в култ любимия. Изживяването му е много дълбоко, със силна и неконтролируема емоция.

Стрелец

За Стрелеца влюбването е като пречистване – пробуждане за нов живот. Душата му полита, изпълнена с ентусиазъм, надежда, жизнерадост. Той е много нежен и романтичен в любовта.

Стрелците са най-продуктивни, целеустремени и настроени творчески, когато са влюбени. Стават ненадминати и непобедими, ако любовта им е споделена. Тогава животът им буквално процъфтява и те жънат успехи във всичко, с което се захванат.

Козирог

Козирогът е много отговорен, както във всичко друго, тъй и на любовния фронт. Той винаги е въздържан, умее да контролира емоциите си, затова не демонстрира своите чувства. Ала влюби ли се веднъж, то е за цял живот.

За Козирозите любовта е житейска кауза, която отстояват, влагайки най-доброто от себе си.

Водолей

Водолеите се влюбват изведнъж и някак неочаквано и за тях самите. Техният избор винаги е голяма изненада за околните.

Любовта им е устойчива във времето, всеотдайна и искрена. Любовното чувство ги вдъхновява, но не ги заслепява и не може да ги отклони от другите им приоритети в живота.

Риби

Рибите са големи мечтатели. А ако се влюбят, се отдават напълно на обладалите ги радостни емоции. Поставят интересите и потребностите на любимия над своите собствени.

Много страстни, дълбоко предани, нежни и щедри са в любовта. Обидчиви са по природа, а когато са влюбени, стават още по-раними и крехки, затова понякога най-дребните и незначителни неща могат да охладят чувствата им и да ги накарат да се оттеглят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *