АСТРО

Как обичат жените от зодия Близнаци

Като всеки въздушен знак, зодия Близнаци са много общителни. Установяват лесно социални контакти и имат изключително дар слово. Могат да се дистанцират от ежедневието, генерират свои идеи и са големи мечтатели.

Ето защо често са и прекалено разсеяни и живеят в свой свят. Искате ли да получите тяхното внимание, винаги трябва да измисляте нещо ново.

Ако вече сте пленени от представителка на зодия Близнаци, трябва да знаете, че жените от този знак са жизнерадостни и търсят разнообразието, включително и в любовта.

За да спечелите сърцето на жена от зодия Близнаци, бъдете готови на малко състезание с други мъже, защото тя има много фенове.

Може да избере вас само ако сте подготвени за това какво може да очаквате в любовта от жена Близнаци.

  • Честна, открита и спонтанна

Жената Близнаци е много щастлива, когато може да сподели как се чувства. Освен това е много спонтанна и показва любовта си като една еуфория.

  • Свободолюбива

Близнаците много държат да им се даде свобода за забавления, за преоткриване на себе си, за развитие.

Жените от тази зодия ще бъдат спечелени завинаги, ако имат тази свобода. Дори да изпаднат в депресия, мисълта за подкрепа от любимия мъж ще ги върне в ритъм.

любов

  • Непредвидима

Понеже е любопитна и обича предизвикателствата, жената от зодия Близнаци може да бъде непредсказуема, особено ако смята, че е предадена. Тогава гневът й става толкова силен, че е способна да изрече думи, които нараняват. Затова не трябва да се чувства игнорирана.

  • Щедра

Жената Близнаци притежава изключителна душевна щедрост. Ако намери чиста искрена любов, способна е да й се отдаде изцяло, като все пак внимава да не изгуби изцяло свободата си.

В любовта се ръководи най-вече от чувствата си, но трябва да има и интелектуална съвместимост с партньора си. Връзка с Близнаци, построена само върху страстта, бързо ще се разпадне.

Жената Близнаци знае, че е специална и не е нужно постоянно да й го доказвате. Бъдете коректни към нея и тя ще ви отговори със същото, стига да не се опитвате да я промените.

Непостоянна, страстна, стихийна, в същото време нежна, грижовна и отговорна, с жената Близнаци никога не е скучно.

Спечелите ли любовта на такава жена, за да я задържите, не се притеснявайте от променливата й природа и очаквайте разнообразие от емоции и дълги разговори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *