АСТРО

Как да привлечем мъж от зодия Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са много отзивчиви по характер, любознателни са и имат нужда да бъдат изслушвани.

От друга страна, макар че са общителни, обикновено са срамежливи. Точно обаче тайнственият глас на мъжа Близнак, неговият омайващ поглед и романтичното му ухажване го правят неустоим.

В същото време мъжът от зодия Близнаци ще се опитва непрекъснато да се изплъзне от ръцете на всяка една жена, дори да е любимата, защото истински страстната любов го плаши. 

Но как тогава можете да грабнете вниманието на мъжа Близнак?

  • Бъдете добър слушател

Това умение не е присъщо на всеки. Ако обаче се въоръжите с търпение, ще дадете възможност на мъжа Близнаци да споделя своите вълнения и емоции. Това със сигурност ще работи във ваша полза.

  • Не философствайте прекалено

Дори да умеете да изслушвате мъжа от зодия Близнаци, добре е да не се правите на многознайка. Той не обича това, както и някой яростно да защитава мнението си.

По принцип Близнаците искат последната дума да е тяхна, особено ако не сте улучили подходящия момент да спорите.

  • Не подчертавайте постоянно интелекта си

Мъжът Близнаци има чувство за хумор и обича да се шегува, но не му е приятно някой да се прави на по-умен от него, нищо, че цени умствените способности повече от външния вид. По-добре бъдете забавни и закачливи, вместо да парадирате с интелекта си. 

  • Пазете личното му пространство

Всички Близнаци ревностно пазят личното си пространство. Не рискувайте да прекрачите границите на мъжа Близнак, ако той не ви позволи. Може да загубите завинаги емоционалното му доверие.

  • Намерете си сходно хоби

Общите интереси винаги сближават хората. Така че ако разберете какви са любимите занимания на вашия обект на желание, добре е да се ориентирате към някои от тях като пътувания, спорт, изкуство и др. А защо да не му направите и най-добрия възможен подарък за мъж?

Каквото и да правите обаче, не забравяйте, че във всички Близнаци живеят едновременно мечтателят и здраво стъпилият на земята. Задачата ви е да впечатлите и двамата, което ще бъде голямо предизвикателство. И разчитайте по-скоро на умението си да общувате на различни теми, а не толкова на прекалените разкрасителни процедури.

А успеете ли, ще имате интензивна, интересна и никога скучна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *