Мода

Как да носим „харнес“ аксесоари по правилния начин

Днес ще си говорим за една тенденция, която владее модния свят от 2017година, а именно харнес аксесоарите.

Какво представлява harness?

Това е аксесоар, състоящ се от преплетени каишки, които обгръщат тялото и придават голяма доза женственост, сексапил, артистичност, дори и провокативност. Най-често се изработват от кожа с метални елементи, като има вариации само с метални верижки, висулки и бижута. Стандартните и най-популярни модели акцентират върху торса, и придават особено излъчване – подчертават талията, бюста, шията.

Кожените аксесоари, и кожата като цяло, дълго време се считаше за прекалено дръзка и неподходяща за дневна светлина, но от няколко години насам стереотипите се разчупват. Много от вас може би ще бъдат скептично настроени към употребата на  харнесите в ежедневието. Въпросът, който се поставя тук е: „Дали тези аксесоари могат да се превърнат в част от гардероба на обикновените момичета или ще си останат „мръснишки“?“

харнес
Харнес – как да го направим както трябва?

 Ние мислим, че този тренд далеч не е за всеки, а е за онези диви и свободни момичета, които носят онова зрънце личен стил, което ги отличава. Които са достатъчно самоуверени и обичат различни превъплъщения, не се притесняват от това какво ще си помислят хората, защото модата не обича стереотипи, не познава рамки. Тя е поле за експерименти и  забавление! Така че слагай смело своя харнес и бъдете различни, докато не започне да се появява всяко второ момиче закопчано в кожа и катарами!

Как да носим harness, без да изглеждаме като героини от садо-мазо филм?

Хубавото на този тип аксесоари  е, че могат да се съчетават с различни по стил дрехи. С класическата бяла тениска, basic рокли, изчистени ризки или дантелени бохо рокли. Всичко е въпрос на лично усещане, идея и желание за експерименти. Ние обичаме да носим своите харнеси в ежедневието, в офиса, комбинираме го със спортно-елегантните си дрехи, а понякога  е част и от нашите по-романтични визии.

А, вие готови ли сте да експериментирате?

Автор: Мартина Спасова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *