СЕМЕЙСТВО

Изгубената тръпка в брака: как да я върнем обратно?

Да загубим своята тръпка в брака – за съжаление, това се случва на милиони мъже и жени в цял свят.

Бракът – първата голяма крачка към новото начало на една двойка, решила да сподели живота си заедно. Все по-често ставаме свидетели на тревожната статистика, че всеки втори брак завършва с развод.

Има много фактори, които влияят негативно върху семейния живот. Най-често това е ежедневието, което ни поглъща и изтощава. Ако сте загубили само динамика в отношенията си – разводът не е решение.

Ние от „Хубава жена“ сме ви приготвили няколко трика, с които да възродите страстта помежду ви.

Има проблем – има решение

Първата стъпка към решаването на проблема е да признаем, че има такъв. Поговорете с партньора си, нека всеки от вас сподели какво според него не върви във отношенията ви.

Уикенд само за вас

Посветете уикендите на двама ви. Кога последно оставахте само двамата, без деца, приятели и др.? Е, време е това да се промени. Направете резервация в хубав хотел и се насладете на компанията си.

Отново на първа среща

Поканете половинката си на среща, като тук задължително условие е да отидете по отделно. Позволете си да се изживеете тръпката от първата си среща, да се опознаете наново, да се преоткриете.

Разходка

Отидете на разходка. След като приключите работа не бързайте да се прибирате вкъщи, насладете се на времето само за вас и половинката ви.

Душ за двама

Изкъпете се заедно. Това е нещо простичко, което обаче двойките забравят. Не е нужно да напускате пределите на дома си, за да се радвате на своята компания. Това може изненадващо много да ви помогне отново да почувствате тръпка в брака.

Интимност, ласки, секс

Да, знаем, че като се разкъсват между работата, децата и всички останали задължения, хората с дълги връзки започват да приемат любовта за даденост и често дори не стигат до правенето на секс. Но за да затоплите вече охладнели отношения помежду ви, е време да поправите тази грешка. Експериментите в леглото опредено ще подпомогнат каузата ви. Купете си ново секси бельо и почакайте партньора си да се прибере от работа. А защо да не му направите и стриптийз?

По статията работи: Мартина Спасова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *