СВЕТСКИ

Честито! Звезда от сериала „Братя“ чака бебе (СНИМКА)

Любима актриса от сериала „Братя“ на bTV се готви за най-щастливия момент в живота си. Това е Искра Донова, която е бременна с първото си дете, потвърди самата тя в социалните мрежи.

За Искра благата вест идва след дълги опити за забременяване. Очаква се бебчето да се появи на бял свят в началото на следващата година. Щастливите родители вече се подготвят за щастливото събитие, правейки детска стая в дома си.

През тази година Искра Донова навърши 40 години. Тя споделя, че е забременяла след процедури в клиника в Истанбул. Дори по време на снимките на „Братя“ тя трябвало да изпълнява заръките на лекарите, слагайки си специални инжекции.

Тя разказа, че първите три месеца от бременността преминали трудно. Често ѝ ставало лошо от храненето, като ѝ било трудно дори да пие вода. Малко храни ѝ понасяли добре и не ѝ носели гадене – диня, козунак и спагети.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Искра Донова
Бременната Искра Донова

В началото Искра и половинката ѝ решили, че няма да споделят с никого за най-хубавата новина и били много предпазливи в това отношение. Сега вече бремеността ѝ е в напреднал стадий и е видимо, че тя очаква наследник. Вече и лекарите са уведомили двойката, че всичко е наред и те могат спокойно да очакват раждането на бебето.

От суеверие, Искра засега не разкрива пола на бебето, като не желае да купува нищо за него, преди да настъпи раждането. Споделя, че се старае да се поддържа в добра форма и всекидневно ходи на фитнес. Всяко упражнение обаче минава пред погледа на личния ѝ треньор, който следи всичко да бъде наред. Най-важното е да няма натоварване в областта на корема.

Екипът на „Хубава Жена“ пожелава на Искра Донова леко и безпроблемно раждане!

Не пропускайте да ни последвате във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *