УСПЕШНА

Искате собствен бизнес, но не знаете как? Запознайте се с Галя

Историята на Галя със сигурност ще ви заинтригува, защото тя е поредният успял българин, благодарение на своите усилия и амбиция. Младата даме е родом от с. Радилово, Пазарджик. Учи в езикова гимназия “Бертолт Брехт”, където през 2011 година завършва. 4 години по-късно вече е бакалавър в специалност “Английска филология” към Пловдивския университет и една година следва магистратура “American Studies” в Яши, Румъния. През 2016 тя осъществява мечтата на голяма част от българите и отпътува към САЩ, където се установява и заживява. 

Какво обаче се случва нататък? 

Една житейска история – пример за успешен бизнес 

Есента на 2017, заедно с румънеца Андрей, двамата започват собствен бизнес. 

Чрез видеоклип в youtube те откриват ASM (Amazing Selling Machine) и следния бизнес модел – при продажбата на тяхна собствена марка продукти онлайн да се възползват от клиентите на платформата Amazon. Струва ви се невъзможно? Е, вижте, че не е.  

Това явление е непознато за доста хора, но още повече са тези, които цял живот са мечтали да изградят собствен бизнес, който да им носи желаните средства и успехи. Сега имате възможност да се докоснете до ASM (продукт с гарантиран успех) преди да предприемете покупката, благодарение на 4 БЕЗПЛАТНИ видеоклипа, които ви показват как да изградите своя бизнес. 

Андрей и Галя се присъединяват към ASM8 (или иначе казано: осмата версия на обучението) и получават достъп до всички актуализирани версии след това, които към момента са достигнали до ASM 11. “За да поддържаме ниво, а и не само – с цел да непрестанно да градим нагоре и да растем, оставайки достоен конкурент на пазара,  трябва да се адаптираме и да научим всички нови промени и стратегии. Именно затова актуализацията на курса не спира”. 

Статистиката говори: За декември 2018 г. Галя и Андрей могат да се похвалят с продажби на продукти на стойност 130 000 долара, а днес младата дама е сред менторите на ASM, помага на други хора да постигнат целите си и да изпълнят мечтите си.

Курсът се състои от осем модула, които показват стъпка по стъпка какво трябва да се направи. Достъпът до ASM е доживотен, т.е. вашата инвестиция ви гарантира дълготраен източник на информация. Освен това, ще получите достъп до форум, където може да задавате въпроси от всякакво естество. Форумът се ръководи от ментори, които имат много знания и опит с онлайн продажбите и са готови да ви споделят всичко, от което имате нужда.

Предимствата на ASM от личен опит: 

  • Най-малко инвестиции;
  • По-бърза възвръщаемостта от всеки друг бизнес модел;
  • Може да се управлява от всяка точка на света – не е необходимо да сте в страната, в която продавате или да следите отблизо фабриката и продуктите;
  • Участие в различни събития с цел обогатяване на познанията и разширяване на кръгозора ви;
  • Не се изисква предишен опит или знания.

“Когато за първи път започнахме, и двамата бяхме в труден период от живота си, така че и двамата бяхме решени да променим нещата и да създадем по-добро бъдеще за двама ни” – разказва Галя. И са го направили. Първият им продукт излиза в Amazon само 4 месеца, след като са се присъединили към ASM и само за първия месец двамата осъществяват продажби на стойност 20 000 долара. Техните продукти днес се предлагат не само в САЩ, но и в Англия, Германия, Италия, Испания и Франция, в ebay, както и в техния собствен уебсайт.

Не чакайте, започнете вашия бизнес сега! Бъдете смели и осъществете мечтите си. Възползвайте се от безплатните видеа, които ви дават възможност да се запознаете с ASM – бизнес модел, който има потенциал да ви изстреля на върха само за няколко месеца.

Началото никога не е лесно. Самите Галя и Андрей споделят, че първоначално са прекарвали между 2 и 8 часа на ден в учене и прилагане на знанията. Днес обаче те имат служители, които работят за тях и често им се отдава възможност да се насладят на всичко останало извън работата. 

Ако искате да постигнете успех, важно е да вярвате в себе си, както и да сте част от общност, която може да ви подкрепя и насочва. Именно това може да получите сега! ASM11 ще може да се закупи следващата седмица, но преди това запознайте се с бизнес модела отблизо. 

“Ние успяхме, сега е ред да предадем нататък!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *