Известен турски уролог ще даде безплатни консултации в София

„Здравето е основно и безкомпромисно право на всеки“ – това послание е изпратено до всички хора от световнопризнатия уролог проф. д-р.Семих Аян, а от MEDICALPARK ви предлагат да се възползвате от това право напълно безплатно.

С голямо удоволствие ви съобщаваме, че ще имате възможност за лична среща със самия него при гостуването му в София. Нещо повече, на събитието ще може да получите безплатна консултация, която ще се извърши индивидуално на база предоставени от вас медицински документи и изследвания. Единственото, което трябва да направите, е да се обадите и да си запазите час на тел: 0888688805.

Проф. д-р Семих Аян – истински принос за медицината

Ако все още не сте запознати с личността на д-р Аян, то нека ви споделим няколко думи за него. Професионалният му път започва през далечната 1991 г., когато завършва Медицинския факултет към университета Cumhuriyet в Турция, а едва 6 години по-късно той успешно приключва и своята специализация – Урология в същия университет.

Практика на проф. д-р Семих Аян изключително динамична и пъстра, което допринася за пожънатите от него успехи. Той е специализирал в детска болница Бостън към Харвардския университет, както и години по-късно към университетска болница Чикаго (САЩ).

През  2009 г.е хабилитиран за професор, а понастоящем работи като началник към отделение Урология в болница MEDICALPARK, Истанбул. През годините д-р Семих Аян е натрупал редица постижения, които заслужават висока оценка. Именно такава са множеството му сертификати, сред които от Европейска Асоциация за Урология, както и медицински лиценз за САЩ (USMLE – full certification). Благодарение на големия си брой международни публикации, неговите думи достигат до хората по целия свят.

А след по-малко от седмицата ще имате невероятната възможност да се срещнете с него в София.

Професионализмът на проф. д-р Семих Аян е безспорен, затова заповядайте на 12 октомври (събота), за да получите безплатна индивидуална консултация в някоя от следните области:

– Урология

– Педиатрична урология

– Онкологична урология (тестиси ,простата , бъбреци)

– Бъбречни камъни

– Уголемена простата

– Реконструктивна пластика на уретрата

Събитието ще се проведе в представителния офис на MEDICALPARK за България, който се намира в гр. София,  ул.”Цар Самуил” №1 партерен етаж, №4 и приветства всеки, който иска да се докосне до ума и таланта на д-р Семих Аян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *