СВЕТСКИ

Звезда от „Откраднат живот“ напусна сериала

Актрисата Ирина Митева вече не е част от актьорския състав на хитовия сериал „Откраднат живот“. Ирина, която в сериала играе ролята на Ина Фотева, обяви в социалната мрежа Инстаграм, че напуска продукцията.

Както е известно, в сряда вечерта бе излъчен крайно драматичен епизод на „Откраднат живот“. В него Ина Фотева, директор на новата болница „Св. Анастасия“, се хвърли от скала край Радомир. Някои зрители все още се надяват, че това не се е случило наистина, а е било част от нечий сън.

Самата Ирина обаче потвърди в Инстаграм, че се разделя със сериала.

„Краят на вълнуващо пътуване! За мен беше чест!!!“, написа Митева в социалната мрежа, добавяйки снимка с Наум Шопов от снимачната площадка на „Откраднат живот“. Така най-вероятно нейната смърт е истинска, като никога повече няма да видим на екран образа на Ина Фотева.

 

View this post on Instagram

 

Краят на вълнуващо пътуване! За мен беше чест!!! 🙏❤🎬

A post shared by Irina Miteva (@irina.s.miteva) on

Припомняме ви, че преди броени дни със сериала се сбогува и един от любимците на публиката – Юлиан Вергов, който играеше ролята на доц. Банков.

Спекулира се, че Наум Шопов-младши също ще напусне продукцията. Както е известно, Наум вече е дипломиран лекар и в реалния живот, като вече специализира в отделението по пластична хирургия на „Пирогов“. Той много пъти е заявявал, че вижда бъдещето си в медицината, а не в актьорската професия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *