СВЕТСКИ

Георгиос Сърбинов – Тарзан е най-красивият софиянец

Фитнес моделът и шоумен Георгиос Сърбинов спечели тазгодишния конкурс „Мистър София“. 32-годишният мъж спечели конкурса, който се проведе снощи в столичния клуб „Плаза“.

Георгиос, който е наполовина грък, е известен като Българския Тарзан. Неговата коса достига впечатляваща дължина от 110 санитметра. Висок е над 1.80 м., като се занимава активно с фитнес. Участвал е на редица бодибилдинг турнири, като освен това се е снимал и в холивудски продукции от калибъра на „300“.

Негови подгласници в конкурса „Мистър София“ станаха Мариян Георгиев, Тодор Миков и Даян Карев. В Топ 5 на най-атрактивните софиянци се нареди и Симеон Стефанов.

На истинско шоу станаха свидетели гостите в клуб „Плаза“ в столицата. Автор на хореографията на участниците бе Марина Стаменова – Джони, а кандидатите за „Мистър София“ дефилираха в дрехи на „Болд ен Бюти“, бански на „Резерве“ и официални костюми на „Лусо Бутик“.

Георгиос Сърбинов
Новият „Мистър София“ Георгиос Сърбинов

Най-атрактивен бе сегментът, когато участниците в конкурса трябваше да демонстрират различни таланти и умения. Това включваше танци, фокуси, пеене, урок по влогърство, масажи, актьорски етюди и спортни демонстрации. Любопитен факт е, че сред кандидатите за „Мистър София“ имаше и професионален футболист – Георги Лисичков, който играе за тима на Локомотив София.

Георгиос Сърбинов

Моделът Катрин Вачева бе водещ на шоуто. Тя отново демонстрира обичайното за нея отлично чувство за хумор. Монти и Петя Алекса загряха публиката с музикални страсти, а на сцената се появиха още фолк певицата Антонина и прелестната Цвети Радойчева. Цвети впечатли публиката с уникална рокля, дело на българската дизайнерка Ради Лазарова. В „Плаза“ Радойчева представи най-новата си песен, носеща името „Изчезни“. Парчето е посветено на жените, жертви на домашно насилие.

Георгиос Сърбинов
Новият „Мистър София“ Георгиос Сърбинов

Председател на журито на „Мистър София“ бе Ирина Папазова, а компания ѝ правеше плеймейтката Нора Недкова. Няколко носителки на приза „Мис България“ също присъстваха на шоуто –  Тамара Георгиева, Антония Петрова-Батинкова и Елена Ангелова. „Мисис България“ Мариана Маринова също бе част от гостите в „Плаза“.

Участникът във ВИП Брадър и миналогодишен носител на титлата Ричард Величков връчи приза на новия победител Георгиос Сърбинов. Той пожела на Българския Тарзан да я използва по възможно най-добрия начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *