СВЕТСКИ

Браво! Григор Димитров дари респиратори на болницата в Хасково

Най-добрият български тенисист Григор Димитров последва примера на Димитър Бербатов и направи дарение за битката с коронавирус.

Гришо се включи с интервю по интернет в шоуто на Николаос Цитиридис и потвърди, че е дарил респираторни апарати на болницата в своя роден град Хасково.

„Направих дарение на хасковската болница, надявам се скоро апаратите да пристигнат. Надявам се възможно най-бързо всичко това да премине“, заяви Григор в ефира на bTV.

„Добре съм, в Калифорния съм в момента. В пустинята сме откакто разбрахме, че няма да се играе тенис доста дълго време. Реших да не се прибирам в Европа и мисля, че е правилният избор в момента. Комуникирам с много приятели и всички се хващаме на бас кой ще има най-голямата брада“, каза още Григор Димитров.

„Имам приятели на двете крайности. Положението в Калифорния е наистина доста по-лежерно, не се усеща както в Европа или в Ню Йорк. Гледаме да се пазим, важна е хигиената, имам чувството, че само си мия ръцете. Фокусирани сме в момента, не можем нещо повече да направим, можем само да стоим вкъщи.“

Известният тенисист заяви, че мисли да използва времето си добре и да запише бизнес курс.

„В последните няколко дни си мисля, че искам да се запиша на някой онлайн курс, например бизнес курса на „Харвард“. В идните дни ще разуча повече и ще видим дали е добра идея“, поясни хасковлията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *