Гергана Стоянова е новата звезда в “Откраднат живот”

Красивата актриса Гергана Стоянова е едно от новите лица в следващия сезон на “Откраднат живот”. Тя влиза в ролята на Поли Грънчарова – анестезиолог, женена за 10 години по-млад мъж от нея. Така тя се присъединява към Иван Юруков, който също ще направи дебют в новия сезон на сериала.

Следващият сезон на “Откраднат живот” ще се снима на ново място. Любимите ни звезди напускат болница “Св. Кирил”, за да се пренесат в новата “Св. Анастасия”.

„Имам шанса да играя в най-любовния сезон на „Откраднат живот”. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и привидно всичко изглежда фантастично. В един момент нещо ще се случи, а какво е то – зрителите ще разберат в новите епизоди”, споделя Гергана Стоянова.

Гергана Стоянова е популярна със страхотната си работа по дублажа на различни продукции. Може би нейният глас е по-лесно разпознаваем от лицето ѝ, но с участието ѝ в хитовия сериал на “Нова телевизия” това със сигурност ще се промени.

Гергана Стоянова е сред новите звезди в “Откраднат живот”

Иван Юруков също е сред новите актьори в сериала.

Талантливият актьор доби популярност с участието си в комедийния “Столичани в повече”, а не толкова отдавна спечели и формата “Като две капки вода”. Той е талантлив театрален актьор, когото можете да гледате и на сцена в театъра.

В “Откраднат живот” Иван Юруков влиза в ролята на неврохирург. А какво са му подготвили сценаристите, тепърва предстои да разберем.

В сериала се завръща и Ралица Паскалева, която успешно роди първото си дете от волейболиста Теодор Салпаров. Аут от продукцията обаче е Александър Димов, който бе в ролята на д-р Владов. Най-вероятно аут е и Велислав Павлов, чийто герой д-р Марио Ковачев бе зарязан на олтара от д-р Огнянова.

Новият сезон на “Откраднат живот” ще носи името “Любовта лекува”. Сериалът се завръща в ефир на 26 февруари.

2 thoughts on “Гергана Стоянова е новата звезда в “Откраднат живот”

 • 15/06/2019 в 21:49
  Permalink

  Нахална селянка от Бургаско село.

  Отговор
 • 15/06/2019 в 21:51
  Permalink

  За секс сцени става. Простолана.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *