СВЕТСКИ

Гергана Петрова от Hell’s Kitchen – коя е тя?

Подобно на Соня Янкова, Гергана Петрова е една от най-красивите участнички в новия сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen. 30-годишната брюнетка от София не само очарова мъжете с външния си вид, но и неколкократно доказа, че може да готви повече от добре.

Но коя всъщност е Гергана Петрова или просто Гери?

Гергана сама се определя като кулинар, който обожава да опитва различни импровизации в кухнята. Със самочувствие споделя, че в повечето случаи дори ѝ се получава. Смята се за човек с чувство за хумор, който също така умее да реагира бързо на всяка ситуация. А каква е мечтата ѝ? Да бъде шеф-сладкар и да продава изделия в собствена пекарна.

Гергана Петрова

Пред Една.бг Гери споделя, че още от малка се е запалила по готвенето. Виновник за това е нейната майка, която всяка неделя е приготвяла различни сладкиши. С времето тя започнала все по-често да готви за своето семейство. Смята, че кулинарията е нещо, което позволява на всеки човек да изрази себе си.

Гергана смята спортния си дух за нейния най-голям коз в кухнята, който може дори да я изведе до победата в Hell’s Kitchen. Не смята, че определено ястие може да я отведе до победата. Стига то да е перфектно, няма голямо значение какво точно е.

Гергана Петрова

Красивата брюнетка има и интересен начин да се справя с напрежението. Тя споделя, че в такива случаи, когато е стресирана, просто взима кучето си и отива на разходка с него. Като любима своя рецепта тя посочва скариди с бяло вино, чесън, масло и лимон. А ако трябва да хапва само едно нещо до края на живота си, Гери е категорична, че това отново са скаридите!

Гергана също така смята, че в кухнята винаги ще има място за красиви жени, защото „какво по-хубаво от красива и уверена жена, която знае как да приготвя вкусна храна“. Е, напълно сме съгласни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *