СВЕТСКИ

Дъщерята на Рийз Уидърспун не ѝ отстъпва по красота (СНИМКА)

Една от любимите ни холивудски актриси Рийз Уидърспун се радва на любовта на своята дъщеря Ава. Момичето е вече млада жена на 20 години, но прави впечатление, че никак не отстъпва по красота на своята известна майка. Някои дори биха казали, че майка и дъщеря са като две капки вода.

Няма спор, че Ава става все по-хубава с всяка следваща година. Редакторите на модните списания и сайтове вече забелязаха нейния потенциал и не спират да я засипват с комплименти. Можем да предполагаме, че в бъдеще тя безпроблемно ще стартира кариера на актриса или модел.

Тези дни Рийз Уидърспун пусна нова снимка в социалните мрежи, където е рамо до рамо с дъщеря си. Няма как да не отбележим колко красиви са и двете жени. Ава действително е „одрала кожата“ на майка си, като това е видно още при първо виждане на въпросната фотография:

Рийз Уидърспун
Майка и дъщеря – Рийз и Ава Уидърспун една до друга

Пълното име на младото момиче е Ава Елизабет Филип. Някои я помнят като съвсем малко момиче, което тичаше до своята прочута майка, но сега Ава вече е голяма и е готова да стартира своя собствен път в живота.

Интересното обаче е, че самата Ава не проявява никакъв интерес към актьорския занаят. Младата жена проявява силен интерес към съвсем други области, каквито са рисуването и модата. Тя също така проявява интерес и към фотографията, а сред нейните хобита е и ездата.

Преди време тя се снима на корицата на списание W, което е един от първите ѝ големи ангажименти в света на хайлайфа.

Ава Уидърспун
Ава Уидърспун на корицата на списание W

Склонни сме да вярваме, че в бъдеще ще чуваме все по-често за Ава Уидърспун. Донякъде сме разочаровани, че на този етап тя не планира да бъде актриса, но пък най-вероятно тя ще демонстрира своите таланти в други сфери на изкуството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *