СВЕТСКИ

Соня Янкова от Hell’s Kitchen – коя е тя?

Красивата брюнетка Соня Янкова е несъмнено един от най-атрактивните и харесвани участници в новия сезон на Hell’s Kitchen. Освен с уменията си в кухнята, тя впечатлява мъжете с естествена красота, която ѝ носи имиджа на секси кулинарка.

Но коя е Соня Янкова всъщност?

Тази дама е на 33 години и списва собствен кулинарен блог. Живее в гр. София, а себе си определя като авантюрист, оптимист и не на последно място – перфекционист. Както повече участници в подобен тип риалити предавания, тя мечтае един ден да отвори собствен ресторант. А знаете ли кое е най-интересното? Соня е готова да пуска домашни любимци в своето бъдеще заведение! Другата нейна мечта е да води собствено телевизионно предаване с кулинарна тематика.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Соня Янкова

Соня вече се изправи един път на елиминация, като тя трябваше да се справи срещу друга дама от участниците – Галя. Прави впечатление, че нейното чувство за дипломация ѝ осигурява възможността да бъде лидер и да води отбора си към победи.

Пред Една.бг Соня Янкова разказва, че се е запалила по кулинарното изкуство от съвсем малка. Тя се опитва да изучава традициите по отношение на храната на всяка държава, която посещава.

 

View this post on Instagram

 

🐼 #bear #girl

A post shared by Sonya Yan (@sonya_yan) on

Като свои козове в кухнята посочва умението да импровизира и да прави красиви чинии. За нея е задължително храната да не е само вкусна, но и изкусно плейтната. Определя себе си като човек със състезателен дух, което със сигурност ѝ помага в Hell’s Kitchen.

Соня Янкова

Соня Янкова обича да разпуска със спорт, което със сигурност е добре за фигурата си. Тя признава, че обича да се занимава с бягане, кросфит и бокс. Или както самата тя казва – с разходки и гушкане с любимото ѝ кученце.

А каква трябва да бъде всяка една истинска жена? Соня е категорична: „Добра, милосърдна, възпитана и образована. Но също така – грижовна и държаща се по достен начин“. Е, ние напълно сме съгласни с нея!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *