Галена показа за първи път майка си (СНИМКА)

Фолк звездата Галена се реши да покаже за първи път майка си в социалните мрежи. Певицата заведе най-близките си хора на ескурзия в “Дисниленд” в Париж. Най-щастливи, разбира се, бяха децата ѝ, които сбъднаха мечтата на всяко едно дете.

Галена, която ще бъде ментор във формата “Гласът на България”, пусна снимки от екскурзията в своите профили в социалните мрежи. Тя се реши да покаже и сина си Александър, който вече е на пет години и расте все по-бързо. През миналата година Сашко изкара коронавирус, а това е първото му пътуване зад граница от заболяването до днес. Част от пътуването бе и по-големият син на Галена – Стефан, който е вече на 12 години.

Майката на Галена се казва Венета. Тя и съпругът ѝ Вичо се женят съвсем млади. Първо им се ражда син, а след това и дъщеря. По план не искали повече наследници, но Венета отново забременява – с Галена. През ума на жената минавали мисли да прекрати бременността, но все пак решава да задържи детето, най-вече и заради мнението на Вичо, който няма нищо против да се радва и на трето дете. Въпреки че тогава времената били трудни, Венета и Вичо проявяват смелост и приветстват третото дете в семейството си.

Прочетете още: Майката на Михаела Филева – жертва на домашно насилие

Самата Галена признава: “Аз съм била нежелано детенце. Майка ми ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците, се раждат с късмет”.

Галена също така си спомня, че семейството ѝ живеели в голяма къща, но само половината била тяхна, а другата половина – на нейните дядо и баба. Баща и заработвал в завода “Смядово”, където се произвеждало динамит и тротил. В един момент затварят завода, а Вичо трябвало да се пробва и в други професии. Самата певица признава, че тя е била любимката на баща си. “Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако правех някоя беля, винаги винаги беше прехвърляна на някое от по-големите деца“, споделя фолк звездата.

Галена майка
Фолк звездата Галена показа майка си Венета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *