СВЕТСКИ

Филип Киркоров махна перуката и показа истинската си коса

Един от големите любимци както на руската, така и на българската публика Филип Киркоров показа истинската си коса.

Отдавна знаем, че една от запазените марки на руския естраден певец е неговата красива, плътна и черна коса. Той винаги се е гордеел с тази част от цялостната си визия и трябва да признаем, че му отива.

Тук нещо май не е така, както изглежда

Оказва се обаче, че най-вероятно Филип вече използва перука, тъй като реалната му коса не изглежда по същия начин. Поне това виждаме от присъствието му онлайн!

Това става ясно от снимка, която руската звезда пусна в социалните мрежи. Там виждаме, че косата му вече е побеляла, което е разбираемо, имайки предвид годините му. Киркоров обаче не се посвени да се пусне в социалната мрежа „Инстаграм„, не показвайки никакво притеснение относно настоящата си визия. Виждаме, че не само косата му е побеляла, но и брадата му.

Към снимката руският ас на естрадата написа: „Сиво в брадата, дявол в… Какви са вашите варианти?“

Филип Киркоров
Филип Киркоров изненада сериозно феновете си с визията си

Феновете не закъсняха с реакции

Реакциите на феновете не закъсняха. Повечето го похвалиха за смелото му решение да се покаже в истинската си светлина. „Oyyyy …. cпoĸoйнo!“ „Oгън!“, „Bинaги ĸpacив“, гласяха някои от мненията на феновете.

„Той е истински, няма какво да се крие… благороден и красив“, написа друг почитател на руската легенда. Филип Киркоров е вече 53-годишен, но все така енергичен и харизматичен.

Е, какво да се прави – рано или късно всички остаряваме. По-важното е как го правим – със стил или не. Това зависи изцяло от нас и от собствения ни мироглед за света. Понякога не се изисква чак толкова много, за да се чувстваме млади – подходящи дрехи, нова прическа, малко спорт и добро хранене. Нагласата в случая е най-важна, но мнозина от нас не го разбират напълно. А това е наистина жалко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *