СВЕТСКИ

Петя Дикова показа семейството си в нова фотосесия (СНИМКА)

Семейството на Петя Дикова и Илиян Любомиров става все по-голямо. Малко преди Коледа двамата приветстваха второт си дете, което отново бе момче. Малкият юнак бе кръстен Илиян – на своя татко, докато батко му носи името Александър.

Така Пипи вече има цели трима мъже у дома – половинката си и двете си момчета. През април малкият Сашко ще стане на две години, а по-малкият Илиян тепърва ще опознава света.

За първи път цялото семейство се снима в нова фотосесия за списание „Кенгуру“. В един от постовете си в социалната мрежа Петя Дикова споделя, че заедно с Илиян са отказали множество покани за интервюта и фотосесии. Те обаче са решили, че сега е дошъл моментът да се покажат в пълен състав. Като едно истинско и щастливо семейство.

Пред своите приятели и фенове Пипи признава, че може би за първи път тя не се чувства най-важната. Че вече не е нужно да ползва най-скъпия възможен грим, нито си прави специална прическа за фотосесията. Със сигурност най-ценни вече са двете момчета, а мама и татко видимо излъчват щастие от семейния фотопортрет.

Вижте ги и се уверете сами:

Щастливото семейство на Петя и Илиян пред списание „Кенгуру“

Най-щастливи със сигурност са дядото Сашо Диков и бабата Аня Пенчева, които вече имат не едно, а две внучета, за които да се грижат.

Прочетете още: АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА ТАКА, КАКТО НЕ СТЕ Я ВИЖДАЛИ (СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *