СВЕТСКИ

Есил Дюран на 52 и без капка грим – харесва ли ви така? (СНИМКА)

Макар и вече на 52 години, поп-фолк звездата Есил Дюран остава една наистина красива жена. Дори и без капка грим по лицето си!

Есил отново ни доказа това в социалните мрежи, където тя публикува снимка без абсолютно никакъв макиаж по лицето си. Това е наистина смело решение, имайки предвид, че повечето представителки на този жанр рядко се показват в такава светлина. Есил Дюран обаче никога не е била сред звездите, които се страхуват да се покажат в истинската си светлина – без скъпите прически, дрехи и гримове.

Този път жената с невероятен глас отново ни изненада приятно. Тя публикува „стори“ в социалната мрежа „Инстаграм“, където се показа възможно най-естествена и натурална. От написаното върху снимката става ясно, че тя се е снимала рано сутрин, точно след ставане. На феновете си Есил оставя и емоджи под формата на устни, символизиращи целувка.

Вижте я:

есил дюран
Фолк звездата Есил Дюран се показа онлайн без никакъв грим

Радващо е да видим, че дори и на 52, Есил не отстъпва по нищо на младите си колежки на сцената. Това доказва, че една жена може да изглежда прекрасно на всякаква възраст, стига да се поддържа добре и да полага достатъчно грижи за себе си. Хубава козметика, редовно спортуване, здравословна храна – това са някои от основите.

Есил Дюран е една от успешните поп-фолк певици в България. Тя завършва Консерваторията в специалност „джаз пеене“ в класа на Ирина Чмихова, но впоследствие решава да се насочи към фолка. Има издадени четири студийни албума и се е снимала в над 40 музикални видеа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *