СВЕТСКИ

Щерката на Станишев се дипломира в Шанхай. Вижте я (СНИМКА)

Бившият премиер на България Сергей Станишев има поводи за гордост, след като неговата доведена дъщеря Моника се дипломира успешно в университет в китайския мегаполис Китай.

Моника е кръстена на своята майка Моника, която е настоящата половинка на бившия председател на БСП. Тя е дете на майка си от първия ѝ брак с банкера Венцислав Йосифов. В Шанхай младата дема следва в престижния нюйоркски университет, където изучаваше специалност „Медиен бизнес“.

Както можете и да очаквате, в Шанхай тя изучаваше усилено и китайски език. По време на завършването си Моника реши да не парадира със скъпи дрехи и бижута, а вместо това заложи на елегантен тоалет с черен панталон и дантелен топ. Официалното облекло за завършването било лилава тога и черна абсолвентска шапка.

Какви са плановете на Моника Йосифова за бъдещето – това не знаем. Имайки предвид обаче, че тя вече знае китайски език, това може да ѝ отвори множество възможности занапред. Включително и да остане да живее и да работи в милиарден Китай, който предлага някои страхотни възможности.

Прочетете още: Порасналата дъщеря на Орлин Павлов е истински бонбон (СНИМКА)

Вижте Моника Йосифова по време на нейното завършване:

Не се знае дали Сергей и Моника Станишеви са успели да посетят завършването на младата дама в Шанхай. В момента те живеят в Брюксел, където е местоработата на бившия премиер. Там те прекарват по-голяма част от времето си. Между Брюксел и София растат и техните две общи деца – Дария и Георги. За тях знаем, че те обожават своята по-голяма кака Моника, която често ги придружава по различни почивки и ваканции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *