Мода

Тенденциите при сватбените халки през 2021

Тенденциите при сватбените халки през 2021

В тази статия ще ви кажем кои са тенденциите  при избора на сватбени халки през 2021 г. И най-важното е, че всеки детайл от пръстените сега разказва вашата лична история. Любовна история.

Макро тенденция на годината – двуцветни модели от комбинирано злато, които веднага ще зарадват както практиците, така и романтиците. Първите харесват приспособимостта на такива пръстени към други бижута: това е особено ценно за тези, които носят както злато, така и сребро. Романтиците обаче виждат трептяща символика – единството на две половини, мъж и жена. А за тези, които не искат да парадират с чувствата си, „тайните“ са скрити от вътрешната страна на пръстена – диаманти, скрити от любопитни очи или ефектно покритие с метал от полярен нюанс.

Ако първата тенденция докосва „съдържанието“ на бижутата, то втората актуализира въпроса за формата. Основният акцент на подобрения дизайн на годежните пръстени – под формата на сърце. И ако класическата версия предполага самостоятелен диамант, тогава оригиналните контури очертават възможностите за дизайнерски експерименти: диамантена или рубинова пътека подчертава плавните извивки на метала, умножавайки брилянтното впечатление.

„Свободните“ настроения на сватбите през 2021 г., свързани с разбираемата носталгия по мащабни събития и желанието за пълно изразяване в новите реалности, разшириха обичайния асортимент от годежни бижута. Какво ще кажете да направите героя на годежа не традиционен пръстен, а  висулка? И е малко вероятно подобно нововъведение да бъде наречено единствено почит към модата: напомняне за щастливата дата вече се носи по-близо до сърцето!

Комбинацията от годежен и сватбен пръстен вече може да се похвали с липсата на „период на шлифоване“: връзката им ще бъде прозрачна и разбираема от самото начало. Никога не охлаждащата тенденция, с благословията на която сме щастливи да носим няколко бижута наведнъж, поставя задача на дизайнерите със звездичка: и двата пръстена трябва да бъдат създадени според  принципа на допълване, образувайки хармоничен и стилен ежедневен комплект.

Имайки предвид традицията – добре познатия лаконизъм на сватбените пръстени, дизайнерите не възнамеряват да жертват стила: бижутата се превръщат в маркер за индивидуалност. И тук цяло въображение от декоративни средства влиза в законни права: матова или лъскава метална повърхност, кръгли или изрязани с багет камъни, гравирани шарки, ефектна инкрустация от павиране или искряща надлъжна пътека в края на стъблото. Изрязвам максимума от текстурата на метала и вложките, бижутерите правят „най-вярното“ бижу най-брилянтното. Във всички сетива!

Отделен елемент показва идеалната ергономичност: „новите“ пръстени почти не се усещат на пръста, лесно се поставят и свалят. Те са предназначени за продължително носене, което е очевидно за този тип бижута, така че пропорциите на джолана се коригират до милиметър, а прилепването се тества, като се вземат предвид дуетните бижута, споменати по-горе: и двата пръстена трябва да живеят заедно. Съвременните младоженци не са готови да се откажат от комфорта в полза на красотата, а съвременните технологии са готови да отвърнат на техните искания.

Сватбените пръстени са символ на вечната любов. Но той също е обект на капризна мода и в тази статия ще говорим за модни сватбени пръстени и какви тенденции ни очакват през 2021 година.

Сватбени пръстени 2021: злато или сребро по-добре?

Изборът на модерни сватбени пръстени през 2021 г. може да избере от зашеметяващо скъпа опция с диаманти, както и бюджетни сребърни пръстени с уникален дизайн. В същото време и двата варианта ще бъдат в тенденция!

 „Златната треска“ отмина, отстъпвайки място на индивидуалност, стил и оригинален дизайн. Когато избирате модни сватбени пръстени, може да заложите и на пръстени от сребро.

Също така си струва да обърнете внимание на камъните. През 2021 г. тенденцията на сватбените пръстени ще бъдат не само снежно бели петна, но и цветни решения.

Оригиналността и смелостта на моделите са толкова широки, че е почти невъзможно да се определи модния профил. Антитрендовете на годежните пръстени през 2021 г. ясно съдържат класическите изпъкнали модели, познати ни от дните на младостта на нашите родители. Ето още няколко полезни съвета, за определите какъв размер пръстен ще ви е необходим за брачната халка:  https://silver.bg/kak-da-razberem-koi-razmer-prysten-nosimhttps://silver.bg/kak-da-razberem-koi-razmer-prysten-nosim.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *